Ακύρωσε το ταξίδι του στο Λονδίνο ο Τραμπ λόγω… Ομπάμα

Έφαγε πόρτα από τη Βασίλισσα

Την πολυαναμενόμενη επίσκεψή του στο Λονδίνο ακύρωσε αιφνιδίως ο Ντόναλντ Τραμπ, ισχυριζόμενος μια απίθανη δικαιολογία για την απόφασή του αυτή.

Μέσω Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι δε θα πάει στο Λονδίνο στις 26 και 27 Φεβρουαρίου, όπως αναμενόταν , αλλά όχι γιατί τσαντίστηκε που δε θα τον δεχόταν η Βασίλισσα στο Μπάκιγχαμ, όπως ονειρευόταν, αλλά γιατί δεν συμπαθεί τον Μπαράκ Ομπάμα και την πολιτική του…

«Ο λόγος που ακύρωσα το ταξίδι μου στο Λονδίνο είναι πως δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής της κυβέρνησης Ομπάμα που πούλησε ίσως την καλύτερη και στην πιο καλή τοποθεσία πρεσβεία στο Λονδίνο για «ψίχουλα», μόνο για να χτίσει μια ολοκαίνουργια σε μια τοποθεσία εκτός έναντι 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Κακή συμφωνία. Ήθελαν να κόψω εγώ την κορδέλα. ΌΧΙ», έγραψε.

Αλλά και αυτή τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ πιάστηκε αδιάβαστος, αφού τη μετακόμιση της αμερικανικής πρεσβείας στο Λονδίνο την είχε αποφασίσει στις 2 Οκτωβρίου 2008 ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος.

Μάλιστα η απόφαση για μετακόμιση ελήφθη από την αρμόδια υπηρεσία και για λόγους ασφαλείας, καθώς το παλιό  κτίριο χρονολογούνταν από το 1960. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top