Βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων του Ritz – Συνελήφθησαν τρεις δράστες

Τους έπεσε ο σάκος και τράπηκαν σε φυγή - Νέα Ενημέρωση: 21:24

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει μέρος των κοσμημάτων που εκλάπησαν την Τετάρτη από το πολυτελές ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκαν κατά τη σύλληψη τριών εκ των πέντε φερόμενων δραστών, όμως δεν διευκρίνισε ποια είναι η αξία των κοσμημάτων που βρέθηκαν.

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους δύο ληστές που κατάφεραν να διαφύγουν έχασε τον σάκο στον οποίο βρίσκονταν τα κοσμήματα και τα ρολόγια.

Οι πέντε δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο Ritz που βρίσκεται στην πλατεία Βαντόμ του Παρισιού από την πίσω πόρτα. Φορώντας γάντια, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας τσεκούρια και όπλα, έσπασαν τις βιτρίνες, όπου εκτίθονταν τα κοσμήματα και τα ρολόγια, ενώ οι δύο συνεργοί τους, τους περίμεναν έξω.

Οι τρεις ληστές επιχείρησαν να φύγουν πάλι από την πίσω πόρτα, αλλά είχε μπλοκάρει κι έτσι έδωσαν τη λεία στους συνεργούς τους, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

Ένας από αυτούς διέφυγε με αυτοκίνητο και ο δεύτερος με δίκυκλο, όμως του έπεσε ο σάκος με τα κλοπιμαία και έτσι τα εντόπισε η αστυνομία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top