Γυμνόστηθες ακτιβίστριες περίμεναν τον Ερντογάν έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων

Φορούσαν ποδιές υπηρεσίας για να σερβίρουν, όπως είπαν, το γεύμα εργασίας στον Γάλλο και Τούρκο Πρόεδρο

Γυμνόστηθες ακτιβίστριες ανέμεναν τον Ταγίπ Ερντογάν έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Εμμανουέλ Μακρόν. Κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Τούρκος πρόεδρος επετέθη σε Γάλλο δημοσιογράφο.

Οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες, φορούσαν ποδιές υπηρεσίας για να σερβίρουν, όπως είπαν, το γεύμα εργασίας στους Μακρόν- Ερντογάν. Το «μενού» που είχαν προετοιμάσει οι  περιελάμβανε «Ταρτάρ γυναικών, δημοσιογράφους ψητούς, φιλέτο ομοφυλόφιλων, κιμά Κούρδων» και άλλα.

Οι τέσσερις κοπέλες κατάφεραν να διασχίσουν αρκετά μέτρα φωνάζοντας το σύνθημά τους κατά του Τούρκου προέδρου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Η διαμαρτυρία τους σταμάτησε όταν εμφανίσθηκαν οι Γάλλοι αστυνομικοί.

Εκτός από τις 4 γυναίκες έγιναν κι άλλες διαδηλώσεις κατά της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στη Γαλλία.

Ο Ερντογάν επιτέθηκε σε Γάλλο δημοσιογράφο

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους οι δυο πρόεδροι συζήτησαν για τη Συρία, την τρομοκρατία την Ευρώπη αλλά και για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία. Ο Ερντογάν δέχθηκε ερώτηση για τα όπλα που έστειλε η Τουρκία στη Συρία κι εξεμάνη. Επετέθη στον Γάλλο δημοσιογράφο κατά πρόσωπο.

-Μιλάς σαν μέλος της οργάνωσης του Γκιουλέν

-Μιλάω σα δημοσιογράφος

- Μου θέτεις αυτό το ερώτημα. Αλλά οι ΗΠΑ έχουν στείλει 4000 φορτηγά όπλα στη Συρία. Γιατί μου θέτεις αυτή την ερώτηση;

Ο Γάλλος πρόεδρος μίλησε για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας επισημαίνοντας ότι είναι μία μακρά διαδικασία και επίσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα.

Πριν αναχωρήσει για το Παρίσι ο Ερντογάν σε συνέντευξή του επετέθη για μία ακόμη φορά κατά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top