79χρονος εφημέριος χάρισε το διαμέρισμα του στον 24χρονο σύζυγό του – Λίγο μετά τον παράτησε και τον άφησε στον άσσο

Και χωρισμένος και άστεγος

79χρονος εφημέριος προδόθηκε από τον 24χρονο σύζυγό του

Χωρίς σπίτι και σύζυγο έμεινε ένας 79χρονος πρώην εφημέριος σε ενορία.

Ο  συνταξιούχος ιερέας Philip Clements, τυφλωμένος από έρωτα για τον 24χρονο Ρουμάνο σύζυγό του, αποφάσισε να τα… παίξει όλα για όλα.

Τι έκανε; Πούλησε το σπίτι όπου έμενε στο Sandwich του Kent, προκειμένου να αγοράσει στον κατά 55 χρόνια νεότερο σύζυγό του, διαμέρισμα στο Βουκουρέστι.

Δεν πρόλαβε όμως καλά καλά να του παραδώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος και ο 24χρονος σύζυγός του τον άφησε στα κρύα του λουτρού μετά από καυγά που είχαν μεταξύ τους.

Κουβέντα στην κουβέντα, ήρθε ο χωρισμός και ο 79χρονος πρώην εφημέριος έμεινε και single και άστεγος.

Ο Philip Clement, μάζεψε ό,τι είχε και δεν είχε και επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, τη Μεγάλη Βρετανία, όπου έχει στραφεί προς τους φίλους του ώστε να του δώσουν μια προσωρινή στέγη για να μείνει.

TO LOVE STORY ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα site γνωριμιών και παντρεύτηκαν τον περασμένο Απρίλιο. Όπως δήλωσε ο πρώην εφημέριος, η αρχή του τέλους ήρθε τον περασμένο Αύγουστο:

«Έφυγα από τη Ρουμανία για ένα δεκαπενθήμερο και ήρθα στην Αγγλία για δουλειές στα τέλη του Αυγούστου. Όταν επέστρεψα στη Ρουμανία, είχαμε έναν καυγά. Ήμουν πολύ μόνος, δε γνώριζα τη γλώσσα και δεν είχα καθόλου φίλους. Ο Florin, περνούσε πολύ χρόνο εκτός σπιτιού. Πήγαινε στο κρεβάτι πολύ αργά, μερικές φορές ακόμα και στις 5 το πρωί, έπειτα από εξόδους σε clubs και σινεμά. Μου έλεγε πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μαζί του για clubbing, καθώς αυτά τα πράγματα δεν είναι για μεγάλους ανθρώπους. Η καρδιά μου δεν το δεχόταν αυτό αλλά τον εμπιστευόμουν».

Να αναφέρουμε τέλος, πως μπορεί ο πρώην εφημέριος να πληγώθηκε από τον 24χρονο Florin, ωστόσο σε μια πράξη ανιδιοτελούς αγάπης, του χάρισε το διαμέρισμα ώστε να του προσφέρει «ασφάλεια μετά τον θάνατό μου».

Δεν κρύβει πάντως, πως ο χωρισμός τους, του προκάλεσε μεγάλη δυστυχία:

«Έχασα τα πάντα πραγματικά».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top