33χρονη βρήκε φρικτό θάνατο: Πάγωσε στο δωμάτιο όπου την κρατούσαν κλεισμένη για χρόνια οι γονείς της

Τραγική ιστορία στην Ιαπωνία – Συνελήφθη το ζευγάρι

33χρονη πάγωσε μέχρι θανάτου στο δωμάτιο της

Μια μαρτυρική ζωή και έναν εξίσου μαρτυρικό θάνατο έζησε μια 33χρονη από την Ιαπωνία, την οποία οι γονείς της είχαν φυλακισμένη επί 15 χρόνια σε ένα μικρό δωμάτιο, καθώς πίστευαν ότι πάσχει από κάποιας μορφής νοητική ασθένεια που την έκανε βίαιη.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης συγκλονίζουν. Ο 55χρονος Γιασουτάκα Κακιμότο και η 53χρονη Γιουκάρι Κακιμότο ομολόγησαν ότι τάιζαν την κόρη τους μόλις μια φορά την ημέρα και ότι την κρατούσαν περιορισμένη στο δωμάτιο των 3 τετραγωνικών μέτρων για περίπου 15 χρόνια.

«Η κόρη μας ήταν νοητικά ασθενής και από την ηλικία των 16 ή 17 έγινε βίαιη, άρα την κρατήσαμε μέσα στο δωμάτιο», δήλωσαν οι γονείς σύμφωνα με την ιαπωνική αστυνομία η οποία συνέλαβε το ζευγάρι σήμερα.

Ο 55χρονος και η 53χρονη, είχαν κατασκευάσει στην 33χρονη κόρη τους ένα μικρό δωμάτιο στο οποίο μάλιστα είχαν εγκαταστήσει ειδική κάμερα και διπλή πόρτα που άνοιγε και κλείδωνε μόνο απ΄έξω.

Το δωμάτιο διέθετε επίσης μια αυτοσχέδια τουαλέτα και ένα σωλήνα που συνδεόταν με μια δεξαμενή νερού στο εξωτερικό χώρο. Έξω από το σπίτι, το οποίο περιβάλλεται από δίμετρο φράκτη, είχαν εγκαταστήσει περίπου 10 κάμερες παρακολούθησης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 33χρονη δεν άντεξε το κρύο και τα βασανιστήρια, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στις 18 Δεκεμβρίου. Ωστόσο ο θάνατός της δηλώθηκε από τους γονείς της μόλις το περασμένο Σάββατο, αφού όπως υποστήριξαν «θέλαμε να είμαστε μαζί με την κόρη μας».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top