Έκοψε το πέος και αποκεφάλισε τον συγκάτοικό του γιατί… κάπνιζε!

Το πτώμα του βρέθηκε διαμελισμένο μέσα στο διαμέρισμά του στη Μόσχα

Του έκοψε το πέος και το κεφάλι γιατί κάπνιζε

Ένα φρικτό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς αστυνομικοί στη Μόσχα βρήκαν διαμελισμένο μέσα στο διαμέρισμά του τον 37χρονο Έντουαρντ Ασίλοφ.

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί είναι ανατριχιαστικό. Η σορός του 37χρονου βρέθηκε κατακρεουργημένη, καθώς ο δράστης του είχε κόψει το κεφάλι, τα πόδια και το πέος, ενώ του είχε καταφέρει συνολικά 40 μαχαιριές.

(Το θύμα)

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι πρόκειται για ερωτικό έγκλημα, όμως μετά από έρευνες κατέληξαν ότι τον 37χρονο δολοφόνησε ο 45χρονος συγκάτοικός του για ένα… τσιγάρο.

Ο ίδιος ομολόγησε στις αρχές ότι σκότωσε τον συγκάτοικό του γιατί ο ίδιος ήταν φανατικός αντικαπνιστής και ο Ασίλοφ δεν το σεβόταν με αποτέλεσμα να καπνίζει μέσα στο διαμέρισμα.

Όταν λοιπόν τον είδε να ανάβει τσιγάρο εξαγριώθηκε και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία.

«Το θύμα βρέθηκε σε έναν διάδρομο του διαμερίσματος στο οποίο νοίκιαζε ένα δωμάτιο. Τον είχαν μαχαιρώσει εννέα φορές στο στομάχι, πέντε στην κοιλιά και συνολικά 40 φορές πριν τον διαμελίσουν» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας προσθέτοντας ότι ο δράστης είχε κόψει και τα αυτιά και το μεσαίο δάχτυλο του Ασίλοφ.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι είχε μετακομίσει πρόσφατα στη Μόσχα από το Ιρκούτσκ της Σιβηρίας για να εργαστεί ως οδηγός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top