Ο Έρντογαν βιάζει το μπλε πουλί του Twitter! Έξαλλος ο Τούρκος πρόεδρος με το σκίτσο Ολλανδού

Έστειλε δικαστική εντολή στο Twitter να το αποσύρει

Ποιος είδε τον σουλτάνο και δεν το φοβήθηκε! Ο λόγος για τον Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος έγινε θηρίο ανήμερο ότι είδε το σκίτσο Ολλανδού καρτουνίστα που τον δείχνει να φορά εσώρουχο με τη σημαία του ISIS και να βιάζει το μπλε πουλί του Twitter.

Ο σκιτσογράφος Ρούμπεν Οπνεχάιμερ ανήρτησε το επίμαχο σκίτσο στο λογαριασμό του στο Twitter και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Ο Ερντογάν δεν κάνει σεξ με κατσίκες», αναφερόμενος σε ένα ποίημα που είχε διαβάσει ο κωμικός Γιαν Μπέμερμαν στην εκπομπή του στο ZDF, προκαλώντας την οργή του Ερντογάν.

Μάλιστα δικαστήριο της Τουρκίας έστειλε δικαστική εντολή στο Twitter και τον Οπενχάιμερ να αποσύρουν το σκίτσο, κάτι όμως που δεν πτόησε τον Ολλανδό σκιτσογράφο.

 

 

«Ώστε αυτό είναι το σκίτσο που θέλει να εξαφανίσει ο Ερντογάν από το Twitter. Θα είναι πολύ ανόητο αν απευθύνω τώρα έκκληση για μαζική αναπαραγωγή του;», έγραψε και πάλι στο Twitter, ανεβάζοντας και φωτογραφίες της δικαστικής εντολής.

«Τα Χριστούγεννα ήρθαν φέτος νωρίς! Με τη μορφή μιας δικαστικής εντολής εκ μέρους του Μεγάλου Κατσικο-φάγου φίλου μου Ερντογάν...», συνέχισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top