To αμερικανικό Πεντάγωνο διερευνά το ενδεχόμενο εξωγήινης απειλής

Δημοσίευμα των Νew York Times έφερε στο φως ένα μυστικό πρόγραμμα

Δημοσίευμα των Νew York Times έφερε στο φως ένα μυστικό πρόγραμμα του αμερικανικού Πενταγώνου, το  οποίο είχε ως αντικείμενο τη διερεύνηση του φαινομένου των UFO και το κατά πόσο αυτά αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το βίντεο που βλέπετε τραβήχτηκε από πιλότους της πολεμικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών και μελετήθηκε εξονυχιστικά από ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι το αξιολόγησαν ως ανεξήγητο.

Το υλικό περιλαμβάνεται στα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το Πεντάγωνο την πενταετία 2007 - 2012, προκειμένου να εξεταστεί η ενδεχόμενη απειλή από άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, στο πλαίσιο άκρως απόρρητου στρατιωτικού προτζεκτ συνολικού κόστους 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το πρόγραμμα του οποίου η χρηματοδότηση τερματίστηκε επισήμως το 2012, συνεχίζεται στην πραγματικότητα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μέχρι σήμερα, συλλέγοντας ντοκουμέντα σχετικά με την εμφάνιση αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε πολύ μεγάλες ταχύτητες, χωρίς ορατά ίχνη συστημάτων προώθησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top