Ανατροπή στο θάνατο του ζεύγους της Apotex! Στραγγαλισμό βλέπει ο ιατροδικαστής

Δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης στην έπαυλη του ζευγαριού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το θάνατο του φαρμακοβιομήχανου Μπάρι Σέρμαν και της συζύγου του, οι οποίοι βρέθηκαν κρεμασμένοι στην πισίνα της έπαυλής τους στο Τορόντο του Καναδά.

Ερευνητές της διεύθυνσης ανθρωποκτονιών ανέλαβαν την Κυριακή την έρευνα του μυστηριώδους θανάτου του ζευγαριού μετά και από τις διαμαρτυρίες της οικογένειας για τον τρόπο που χειρίζονται οι αρχές την υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν βρέθηκε κανένα ίχνος διάρρηξης στην έπαυλη του ζευγαριού, την οποία είχαν προς πώληση στην τιμή των 7 εκατομμυρίων δολαρίων Καναδά.

Το Σάββατο ο ιατροδικαστής πραγματοποίησε νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς του ιδρυτή της Apotex Μπάρι Σέρμαν και της συζύγου του, καταλήγοντας στο πόρισμά του ότι αιτία για το θάνατό τους είναι ο στραγγαλισμός.

Οι αρχές έχουν ζητήσει από οποιονδήποτε γνωρίζει πληροφορίες για τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση να απευθυνθεί σε αυτές, ενώ δεν έχουν ανακοινώσει αν αναζητούν κάποιον ύποπτο.

Καναδικά ΜΜΕ το Σάββατο μετέδιδαν ότι η αστυνομία εκτιμά πως ο φαρμακοβιομήχανος σκότωσε τη σύζυγό του και μετά κρεμάστηκε, όμως τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού διέψευσαν τα δημοσιεύματα αυτά και μίλησαν για ανευθυνότητα από μέρους των αστυνομικών που διαρρέουν τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο.

 Ο Μπάρι Σέρμαν ίδρυσε τη φαρμακοβιομηχανία Apotex το 1974 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, προωθώντας στην αγορά γενόσημα σκευάσματα χαμηλού κόστους. Το 2012 αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αλλά παρέμεινε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του ζευγαριού ανέρχεται στα 3,2 δισ. δολάρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top