Υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτού εγκεφάλου επειδή η μητέρα της, της πίεσε τα μαύρα στίγματα στη μύτη

Προσοχή σκληρές εικόνες - Οι γιατροί αφαίρεσαν μέρος του κρανίου της 10χρονης

Κόντεψε να πεθάνει επειδή της έβγαλαν τα μαύρα στίγματα

Σοκάρουν οι εικόνες μιας 10χρονης από την Κίνα, η οποία υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτού εγκεφάλου, ενώ αφαιρέθηκε και μέρος του κρανίου της λόγω… μόλυνσης που υπέστη επειδή η μητέρα της, της πίεσε τα μαύρα στίγματα στη μύτη με βρώμικα χέρια.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί βακτηριακή μόλυνση στο σώμα της 10χρονης από το Guangzhou, της νότιας Κίνας, η οποία στη συνέχεια μέσω της κυκλοφορίας του αίματος μεταφέρθηκε στον εγκέφαλο.

Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης που διήρκεσε πέντε ώρες, από τον εγκέφαλο της 10χρονης, αφαιρέθηκαν 8 μιλιλίτρα πύον και αποστήματος.

Όπως εξήγησαν οι γιατροί, το απόστημα βρέθηκε κάτω από τον δεξιό κροταφικό λοβό και είχε 4,5 cm μήκος, 3,5 cm φάρδος και 3cm πάχος.

Ο νευροχειρουργός, Xiang Yongsheng, ο οποίος ανέλαβε να σώσει την 10χρονη, ανέφερε, πως το παιδί ήταν σχεδόν αναίσθητο όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της είπαν πως το παιδί εδώ και περίπου 2 εβδομάδες υπέφερε από πυρετό, ζαλάδα και υπνηλία, αλλά πίστευαν πως είχε κάποια ίωση.

Όταν τα συμπτώματα άρχισαν να επιδεινώνονται και η 10χρονη εμφάνισε σοβαρούς πονοκεφάλους, εμετούς και έλλειψη όρεξης, τότε οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί ανακάλυψαν τι είχε συμβεί και προσπάθησαν να της μειώσουν την πίεση στο εσωτερικό του κρανίου που είχε πιάσει «κόκκινο».

(Ο νευροχειρουργός Xiang Yongsheng)

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top