Nεκρή 19χρονη καλλονή μετά από πάρτι για swingers – Βρέθηκε γυμνή στο κενό από τον 20ο όροφο

Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η οικογένειά της

19χρονη βρέθηκε νεκρή μετά από πάρτι για swingers

Νεκρή μετά από πάρτι για swingers (ανταλλαγή συντρόφων), βρέθηκε μια 19χρονη καλλονή με καταγωγή από την Ολλανδία.

Η Ivana Smit, διασκέδαζε μαζί τους στο διαμέρισμα τους σε πολυτελή πολυκατοικία στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους βρέθηκε γυμνή στο κενό από τον 20ο όροφο του κτιρίου.

Το άψυχο κορμί της, εντοπίστηκε στον 6ο όροφο, ενώ τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, δημοσιεύουν πλέον τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του ζευγαριού το οποίο είχε οργανώσει το swingers πάρτι.

Πρόκειται για τον 45χρονο αμερικανό επιχειρηματία Alexander Amado Johnson και την ινδονήσια σύζυγό του Luna.

Η 30χρονη Luna σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη 19χρονη.

Aν και οι αστυνομικοί δήλωσαν τον θάνατο της Ivana Smit ως ατύχημα, οι γονείς της 19χρονης είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, με τον πατέρα της να υποστηρίζει πως υπήρχαν μελανιές με σημάδια από χέρια στο λαιμό της που έμοιαζαν λες και κάποιος είχε προσπαθήσει να τη στραγγαλίσει νωρίτερα.

Το μοιραίο βράδυ, η 19χρονη καλλονή είχε επισκεφτεί το διαμέρισμα του ζευγαριού στη γειτονιά Bangsar. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μοντέλο έστειλε στον φίλο της μια selfie με τη Luna στις 7.30 το απόγευμα.  Η ώρα θανάτου της προσδιορίζεται περίπου στις 10 το βράδυ, αλλά το σώμα της βρέθηκε τουλάχιστον πέντε ώρες αργότερα.

(Η selfie)

(O φίλος της)

Γείτονες ανέφεραν πως άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα όπως αναφέρει η Daily Mail. Ωστός το ζευγάρι υποστηρίζει πως εκείνη την ώρα ο Alexander κοιμόταν και η Luna θα πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο γύρω στις 10:00 το πρωί.

(Το ζευγάρι)

Η νεκροψία αποκάλυψε επίσης πως η 18χρονη είχε καταναλώσει χάπια ecstasy και αλκόολ. Οι φίλοι και οι συγγενείς της αποκλείουν την αυτοκτονία και κάνουν λόγο για ένα ευτυχισμένο κορίτσι γεμάτο φιλοδοξίες και όρεξη για ζωή.

(Η 19χρονη με τον πατέρα της)

Ο Johnson τέθηκε υπό κράτηση για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, αλλά δεν κατηγορήθηκε σε σχέση με το θάνατό της Ivana. Κατά την ανάκριση ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τι είχε συμβεί με την 18χρονη καλεσμένη του.

(Το ζευγάρι με το παιδί του)

Η οικογένεια επιμένει πως κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες και δεν μιλά και τονίζει πως η 18χρονη βρέθηκε γυμνή ενώ όλα τα ρούχα και τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν στο διαμέρισμα. Ζητούν να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και να ερευνηθεί πιο προσεχτικά η υπόθεση των ναρκωτικών.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top