Οικογενειακή τραγωδία: Έπνιξε με μαξιλάρι την 2χρονη κόρη της και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 5χρονο γιο της

Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μάνα έπνιξε την κόρη και έσφαξε τον γιο της

Σοκαρισμένη είναι η Ιταλία από την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα με πρωταγωνίστρια την Antonella Barbieri, σύζυγο του πρώην διεθνή παίκτη ράγκμπι, Αndrea Bonatti.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, η οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στο σπίτι της οικογένειας, στην περιοχή Suzzara, βόρεια της Ιταλίας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η 39χρονη μάνα σε κατάσταση αμόκ, έπνιξε με μαξιλάρι τη 2χρονη κορούλα της, Κim.

Στη συνέχεια, μπήκε στο αμάξι παίρνοντας μαζί τον 5 ετών γιο της, Lorenzo Zeus , τον οποίο και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με ένα κουζινομάχαιρο.

Ένας περαστικός που εντόπισε το αυτοκίνητο, κάλεσε τα Επείγοντα όταν βρήκε την Antonella Barbieri με ένα μαχαίρι κολλημένο στο στομάχι της, καθώς μετά τη διπλή δολοφονία, η 39χρονη προσπάθησε να αφαιρέσει τη ζωή της.

(Το 5χρονο αγοράκι της)

Τα ιταλικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως η 39χρονη φέρεται αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ μετά την αποτρόπαια πράξη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Santa Maria Nuova» όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

(Η 3χρονη κορούλα της)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Antonella Barbieri ζήτησε από τους γιατρούς να την αφήσουν να πεθάνει, λέγοντάς τους πως «έκανα κάτι κακό».

Να σημειώσουμε, ότι ο σύζυγός της αγωνιζόταν με την εθνική ράγκμπι Ιταλίας έως το 2011, οπότε και αποσύρθηκε λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τα μάτια του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top