Ιβάνκα και Μελάνια γιόρτασαν τη Χάνουκα στον Λευκό Οίκο

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πήγε για μπέργκερ μετά από επίσκεψη σε πληγέντες από τον κυκλώνα Χάρβεϊ

Μια μέρα μετά από την επίσημη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις αραβικές χώρες, ο Ντόναλντ Τραμπ και σύσσωμη η οικογένειά του είπαν να γιορτάσουν στον Λευκό Οίκο και την εβραϊκή γιορτή Χάνουκα.

Την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν ο Αμερικανός πρόεδρος υποδέχθηκε εκπροσώπους της εβραϊκής κοινότητας και ευχήθηκε σε όλους χαρούμενη Χάνουκα.

Τα φλας φυσικά έκλεψαν η Μελάνια, η οποία εμφανίστηκε με ένα μαύρο κομψό φόρεμα και η Ιβάνκα, που εμφανίστηκε με ένα μαύρο και χρυσό σύνολο του οίκου Alexander McQueen, αξίας 3.200 δολαρίων.

Μάλιστα η Ιβάνκα ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό μετά τον γάμο της με τον εβραϊκής καταγωγής σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ. Η Ιβάνκα κατέφθασε στην εκδήλωση μαζί με το σύζυγό της και τα τρία της παιδιά, την 6χρονη Αραμπέλα, τον 4χρονο Ζόζεφ και τον ενός έτους Θίοντορ.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της ήταν άλλωστε εκείνα που άναψαν το πρώτο κερί στη Μενοράχ.

Η Μελάνια πάντως, μπορεί στην εκδήλωση για τη Χάνουκα να ήταν πιο διακριτική από την Ιβάνκα, αλλά κέρδισε ακόμα περισσότερους πόντους, όταν μετά από επίσκεψή της στο Τέξας στους πληγέντες από τον κυκλώνα Χάρβεϊ πήγε να… τσιμπήσει μαζί με τη σύζυγο του Αντιπροέδρου Μάικ Πενς ένα μπέργκερ σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας.

Μάλιστα όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν την Πρώτη Κυρία να παραγγέλνει μπέργκερ και φυσικά αρκετοί ήταν εκείνοι που έβγαλαν μαζί της φωτογραφία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top