Θέλετε να ταξιδέψετε τις γιορτές; Υπάρχει μια πόλη στην Ευρώπη που είναι Ιδανική – Δείτε γιατί

Bάσει της έρευνας «Global Least & Most Stressful Cities Ranking» του “Zipjet” είναι αυτή που πληροί όλες τις προϋποθέσεις...! - Νέα ενημέρωση 19:35

Η αλήθεια είναι πως το να μπορείς να ταξιδεύεις είναι από μόνο του «ιδανικό»… όποια πόλη κι αν επισκέπτεσαι.

(Xριστουγεννιάτικη αγορά στη Στουτγκάρδη)

Όμως βάσει της έρευνας «Global Least & Most Stressful Cities Ranking» του “Zipjet”  υπάρχει μία πόλη που πληροί όλες τις προϋποθέσεις, όχι μόνο για να την επισκεφθείς, αλλά και γιατί όχι... για μόνιμη εγκατάσταση.

Πρόκειται για τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, η οποία ξεχώρισε ανάμεσα σε 500 πόλεις από όλο τον κόσμο (για το 2017) ως η «πόλη του ευ ζην».

Η Στουτγκάρδη διαθέτει πολύ πράσινο, τη λιγότερη ατμοσφαιρική ρύπανση, ξεχωρίζει για την καλή ψυχική υγεία των κατοίκων της και διαθέτει ισχυρή οικονομία.

Στουτγκάρδη

Είναι η πρωτεύουσα του ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης (συνολικής έκτασης 36.000 τ.χλμ. και πληθυσμού 11 εκ.). Είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και είναι χτισμένη σε μια εύφορη κοιλάδα, περιβαλλόμενη από δάση και αμπελώνες.

Επίσης η Στουτγκάρδη αποτελεί την έδρα μεγάλων βιομηχανικών επιχειρήσεων, όπως η Daimler, η Porsche και η Robert Bosch GmbH και Mercedes-Benz.

Οι 10 πόλεις στη λίστα του "ευ ζην"

2) Λουξεμβούργο

3) Ανόβερο, Γερμανία

4) Βέρνη, Ελβετία

5) Mόναχο, Γερμανία

6) Mπορντό, Γαλλία

7) Εδιμβούργο, Σκωτία

8) Σίδνεϊ, Αυστραλία

9) Γκρατς, Αυστρία

10) Χάμπουργκ, Γερμανία

Δείτε την έρευνα εδώ

Eπιμέλεια Σοφία Βάγκα

email: svagka@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top