Ακριβά γούστα και εμμονές για τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου

Πληρώνουν όσο όσο για να νικήσουν το θάνατο και να κατοικήσουν στον Άρη

Oι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου που φιγουράρουν στην σχετική λίστα του φορμπς πέρα από δισεκατομμύρια έχουν όπως είναι αναμενόμενο και ακριβά γούστα. Κάποιοι επενδύουν για την μετακίνηση τους στο φεγγάρι , άλλοι αγοράζουν ιδιωτικά υποβρύχια ενώ μερικοί ετοιμάζουν εργαστήριο μακροζωίας .

Για τον  big spender Σεργκέι Μπριν το να έχει έπαυλη , super cars ς και λίαρ τζετ είναι μία καθημερινή συνήθεια για εκείνον. Ο συνιδρυτής της Google, έχοντας  47,3 εκατομμύρια στο τραπεζικό του λογαριασμό προσπαθεί  να ξεγελάσει το θάνατο, δημιουργώντας το δικό του εργαστήριο μακροζωίας και προσλαμβάνοντας τους καλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους επιστήμονες της Silicon Valley.

Το κόστος  είναι περίπου 200.000 ευρώ για ολόκληρο το σώμα και 80.000 ευρώ μόνο για το κεφάλι.

Σε περίπτωση που έρθει η συντέλεια του κόσμου, μαζί με τις κατσαρίδες θα επιβιώσει και ο Πίτερ Τιλ. Ο συνιδρυτής του PayPal έδωσε , 5 εκατομμύρια ευρώ για να χτίσει ένα υπερλούξ καταφύγιο στη Νέα Ζηλανδία. Το παράδειγμά του ακολούθησαν επίσης ο Τζούλιαν Ρόμπερτσον  και ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον. Όπως λένε  η χώρα είναι αυτάρκης, αρκετά απομακρυσμένη και δεν θα αποτελέσει στόχο σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, κοινωνικών αναταραχών εξαιτίας κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας, σεισμού ή  πτώσης αστεροειδούς.

Άλλοι είναι επίσης διατεθειμένοι να πληρώσουν  όσο είναι το χρέος της Ελλάδας για αποκτήσουν το δικό τους υποβρύχιο το οποίο θα κρατά μακριά τους παπαράτσι.  Ο Έλον Μασκ έχει ήδη κλείσει μια συμφωνία των 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ με τη NASA για την εξερεύνηση και την πιθανή αποίκηση του πλανήτη Άρη. Ο Τζεφ Μπέζος της Amazon είναι βήματα μπροστά αφού έχει ήδη στείλει ρουκέτα στο διάστημα, όχι μία αλλά έξι φορές, αφού έχει θέσει ως στόχο τη μεταφορά ανθρώπων στο διάστημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top