Η αγάπη θέλει «τρίο» για να ζεσταθεί: Δυο άντρες και μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι

Οι τρεις τους αποτελούν ένα «throuple» και επόμενος στόχος τους είναι η απόκτηση παιδιών

Τις ερωτικές σχέσεις σε άλλο… επίπεδο έχουν πάει ο Ματ, ο Κρις και η Κέιτ, που αποτελούν ένα… «throuple».

Τι είναι αυτό; Το νέο είδος σχέσης που υπάρχει στη Νέα Υόρκη και στο οποίο έχουν εμπλακεί οι τρεις πρωταγωνιστές του video που μίλησαν στη «The Sun» για το πώς μοιράζονται τη ζωή και το κρεβάτι τους.

Όπως θα δείτε, ο Ματ και ο Κρις είναι μαζί εδώ και 8 χρόνια αλλά πλέον δεν μοιράζονται το κρεβάτι τους μόνο μεταξύ τους, καθώς «ανάμεσά» τους έχει μπει η Κέιτ.

Μια γυναίκα, δύο άντρες... κομπολόι δίχως χάντρες που λέει και το γνωστό άσμα;

«Καθόλου» απαντούν ο Κρις, ο Ματ και η Κέιτ, που ζουν σε μια γκαρσονιέρα για τρεις εδώ και 2 χρόνια, έχουν το ίδιο τατουάζ και τώρα.. θέλουν παιδιά ως επιστέγασμα της πολυσυντροφικής σχέσης τους.

«Κάθε παιδί θα είναι τυχερό να έχει τρεις γονείς... Προς το παρόν έχουμε 2 σκυλιά» λένε οι ίδιοι και επιμένουν πως τρεις σε ένα κρεβάτι δεν είναι πολλοί.

Να σημειώσουμε, ότι ο Ματ και ο Κρις ήταν ήδη παντρεμένοι όταν στη ζωή τους ήρθε το… θηλυκό μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Όπως εξομολογήθηκε η Κέιτ, πριν τους γνωρίσει «ήμουν σε μια πολύ μονογαμική σχέση περίπου για πέντε χρόνια.Στην αρχή πάλευα με την ζήλια».

Τα ταμπού και οι ανασφάλειες όμως ξεπεράστηκαν.

 

Ο Κρις και η Κέιτ περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «αμφιφυλόφιλους» ενώ ο Ματ λέει ότι είναι «ομο-ελαστικός».

Εκτός πάντως από τον.. έξτρα σύντροφο αυτή η σχέση έχει κι άλλα μπόνους, που είναι «τα επιπλέον δώρα σε γενέθλια, γιορτές και Χριστούγεννα» όπως οι ίδιοι λένε με χιούμορ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top