Σκουλήκια 27 εκατοστών είχε στο στομάχι του ο στρατιώτης που αυτομόλησε από τη Βόρεια Κορέα

«Έφαγε» πέντε σφαίρες και νοσηλεύεται στη Νότια Κορέα βλέποντας «CSI» και «Transporter»

Τρομακτικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν για την υγεία του Βορειοκορεάτη στρατιώτη ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα του και να αυτομολήσει στη Νότια Κορέα, με αποτέλεσμα οι βορειοκορεάτες στρατιώτες να πυροβολήσουν εναντίον του πάνω από 40 φορές.

Όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος που δέχτηκε πέντε σφαίρες, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νότιας Κορέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό βίντεο: Βορειοκορεάτης στρατιώτης προσπαθεί να διαφύγει και δέχεται σφαίρες

Ωστόσο σοκάρουν τα όσα διαπίστωσαν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του.

Οι εξετάσεις που του έγιναν, έδειξαν πως ο 24χρονος στρατιώτης (το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό για ευνόητους λόγους), είχε στο στομάχι του παρασιτικά σκουλήκια, ενώ έπασχε και από ηπατίτιδα Β.

Ακόμα πιο ανατριχιαστικό, είναι πως ορισμένα από τα σκουλήκια που του αφαιρέθηκαν είχαν μέχρι και 27 εκατοστά μήκος, ενώ ένα είδος σκουληκιού που ήταν πάνω του βρίσκεται συνήθως σε σκύλους. «Στα 20 χρόνια μου ως χειρουργός, έχω δει κάτι τέτοιο μόνο σε ιατρικό βιβλίο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Lee Cook-Jong, που χειρούργησε τον άνδρα.



Μετά τα παραπάνω ευρήματα, πολλοί είναι οι ειδικοί που κρούουν για ακόμα μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνθήκες υγείας των στρατιωτών στη Βόρεια Κορέα.

Να σημειώσουμε τέλος, πως ο 24χρονος στρατιώτης που αυτομόλησε, νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου, ενώ τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει «ξυπνήσει» και αναρρώνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου, βλέποντας «The Transporter» και «CSI».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top