Και αργοπορημένος και φλύαρος ο Εμμανουέλ Μακρόν – Δυο φορές του έκαναν την παρατήρηση

Κατά τη διάρκεια της συνόδου Κορυφής στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας

Όχι μόνο έφθασε αργοπορημένος ο Εμμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξη τύπου του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλόντ Γιούνκερ κατά την διάρκεια της συνόδου Κορυφής στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, αλλά κατά την διάρκεια συζήτησης ήταν και αρκετά φλύαρος.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει δυο φορές αντικείμενο παρατηρήσεων.

Πρώτος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, του οποίου η αργοπορημένη προσέλευση του Μακρόν προκάλεσε την καθυστερημένη έναρξη της ομιλίας του:

«Μου είπαν πως το κόμμα “Εμπρός” πρέπει να τοποθετηθεί πριν ξεκινήσω την ομιλία μου», είπε κάπως ενοχλημένος ο Γιούνκερ.

Στη συνέχεια σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης o Εμμανουέλ Μακρόν ήταν αρκετά φλύαρος με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας να μην μπορέσει να πάρει τον λόγο και να ακυρώσει την παρέμβαση του.

Ο συντονιστής της συζήτησης δεν παρέλειψε να επισημάνει στο Μακρόν ότι η φλυαρία του εκτόπισε από την συζήτηση τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας,  λέγοντας στο Γάλλο πρόεδρο:

«Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας ακύρωσε την παρέμβαση του γιατί πήρατε διπλάσιο χρόνο για την δική σας. Είμαι σίγουρος ότι σας ενημέρωσαν για τον χρόνο που είχατε στη διάθεση σας. Είστε ένας έξυπνος πολιτικός, γνωρίζατε ότι πήρατε το χρόνο σας». 

 

Της Μαρίας Δεναξά, ανταποκρίτριας του Star στη Γαλλία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top