Νοσοκόμες αναγκάστηκαν να παρουσιάσουν σέξι χορούς σε αξιωματούχους

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Νότια Κορέα

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στη Νότια Κορέα, όταν δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο βίντεο, στο οποίο φαίνονται νοσοκόμες να χορεύουν με σέξι τρόπο αναγκαστικά, μπροστά σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

Οι νοσοκόμες, εργαζόμενες στο Sacred Heart Hospital της πόλης Chuncheon, φορούν κοντά σορτσάκια και τοπ σε ετήσιο αθλητικό γεγονός που διοργανώθηκε τον Οκτώβριο.

«Εκείνες που συνήθως αναγκάζονται να χορέψουν είναι οι νοσοκόμες που έχουν προσληφθεί πρόσφατα και δεν μπορούν να αρνηθούν», σχολίασε νοσοκόμα στα social media και πρόσθεσε: «Αναγκαστήκαμε να χορέψουμε μπροστά σε υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης που κάθονταν δίπλα δίπλα σε ένα μακρύ τραπέζι». 

Εξονυχιστική έρευνα για το συμβάν ζήτησε η Κορεατική Ένωση Νοσοκόμων: «Υπάρχουν πολλοί νοσηλευτές που υποφέρουν από έντονο φόρτο εργασίας, χαμηλούς μισθούς και συχνές υπερωρίες λόγω της αίσθησης καθήκοντος και του επαγγέλματός τους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, το σκάνδαλο ήταν δυσφημιστικό και προσβλητικό για τους νοσηλευτές».

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον σέξι χορό των νοσοκόμων, πολλοί ακόμα νοσηλευτές παραδέχτηκαν ότι έχουν εξαναγκαστεί και οι ίδιοι σε παρόμοιους χορούς. «Έπρεπε να ξαπλώσουμε στο πάτωμα και να ανοίξουμε τα πόδια μας μπροστά σε ασθενείς και τους συνοδούς τους», έγραψε μια νοσοκόμα χαρακτηριστικά. Μια άλλη, διηγήθηκε ότι έκλαιγαν, προκειμένου να γίνει σαφής η ταπείνωση που ένιωθαν, αλλά οι αξιωματούχοι τις αγνόησαν.

«Θα βρούμε τους υπεύθυνους του νοσοκομείου, αν εντοπίσουμε νομικά προβλήματα» είπε το Υπουργείου Εργασίας, με ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι ερευνά τις καταγγελίες. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top