Ο Ρώσος Χάνιμπαλ: Ξέσκισε το σώμα μιας νοσοκόμας - Της έφαγε τα αυτιά, τη μύτη και τα δάχτυλα! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το χειρότερο είναι ότι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τη δίκη

Ο Ρώσος Χάνιμπαλ ξέσκισε το σώμα μιας νοσοκόμας

Ο Ρώσος «Χάνιμπαλ Λέκτερ» βγήκε ρομαντικό ραντεβού για δείπνο με μια κοπέλα και την…περιποιήθηκε! Συγκεκριμένα, της έφαγε τα αυτιά, τη μύτη και τις άκρες των δαχτύλων.

Ο Anatoliy Ezhkov προσκάλεσε σε δείπνο στο δωμάτιό του σε ένα hostel τη 41χρονη νοσοκόμα Irina Gonchar, με την οποία είχαν γνωριστεί μέσω διαδικτύου.

  

Αφού, όμως, τη μέθυσε, την ξυλοκόπησε σε τέτοιο βαθμό που την άφησε αναίσθητη. Έπειτα, την έδεσε και βύθισε τα δόντια του στη σάρκα της, προσπαθώντας να τη στραγγαλίσει. Εξαιτίας της απίστευτης ποσότητας αίματος, όμως, δεν τα κατάφερε.   

Ο 45χρονος Χάνιμπαλ φαίνεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Της ξέσκισε τα αυτιά, τη μύτη και τα ακροδάχτυλα με τα δόντια του, ενώ της αφαιρούσε κομμάτια από τη σπονδυλική στήλη. Η γυναίκα σφάδαζε από τον πόνο. Οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της και κάλεσαν την αστυνομία, που πρόλαβε και την έσωσε.

Η 41χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση, σπασμένα πλευρά και δεκάδες πληγές σε όλο το σώμα.

Συγγενής της γυναίκας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Αυτό το βασανιστήριο κράτησε για 4 ώρες. Ο άντρας αυτός διέλυσε το σώμα της με τα δόντια του και προσπάθησε να τη σκοτώσει. Δεν κατάφερε να τη στραγγαλίσει, γιατί τα χέρια του γλίστραγαν στο αίμα».

Το χειρότερο όλων; Αφού συνελήφθη κι ανακρίθηκε, ο «Χάνιμπαλ» αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, μέχρι τη δίκη.

Σοκαρισμένος ένας άλλος συγγενής της είπε σε τοπικά ΜΜΕ: «Πώς μπόρεσαν οι αστυνομικοί να τον αφήσουν; Τι θα γίνει αν μπει στο διαμέρισμά της και τη σκοτώσει;».

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας επιβεβαίωσε το περιστατικό, αρνήθηκε, ωστόσο, να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top