Ερντογάν: Κάποιοι έχουν λυσσάξει!

Τι είπε για όσους ενοχλούνται «επειδή ο τουρκικός λαός έχει αντιληφθεί ξανά την πραγματική του δύναμη»

Ερντογάν: Κάποιοι έχουν λυσσάξει!

«Κάποιοι έχουν λυσσάξει επειδή ο τουρκικός λαός έχει αντιληφθεί ξανά την πραγματική του δύναμη και τα όριά του”, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν από το Ικόνιο, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία Άννας Ανδρέου.

Ο Τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε ότι “η Τουρκία είναι πλέον μια χώρα που έχει επίγνωση της δύναμης, των δυνατοτήτων και όσων μπορεί να κάνει”.   

“Ο τουρκικός λαός μαζί με τους εκατοντάδες εκατομμύρια αδερφούς του είναι αποφασισμένος να πάρει τη θέση που του αξίζει στον κόσμο που ιδρύεται και πάλι. Αυτοί που ενοχλούνται από αυτή την ανάσταση, αφύπνιση και εξύψωση της Τουρκίας προσπαθούν να κόψουν το δρόμο μας συνεργαζόμενοι με τις τρομοκρατικές οργανώσεις και προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν πάλι στα στενά όρια που μας έχουν ορίσει», ανέφερε.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε: «Πρέπει να ρωτήσει κανείς όσους ρωτάνε τί δουλειά έχει η Τουρκία στο Ιράκ, τη Συρία, τη Σομαλία, την Αφρική, τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, "εσείς τι δουλειά έχετε εδώ;". Αυτοί δεν έχουν έγνοιες εκεί, αλλά εμείς έχουμε και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Διότι εμείς έχουμε πολύ δυνατούς ιστορικούς και ανθρωπιστικούς δεσμούς με όλες αυτές τις γεωγραφικές περιοχές. Οφείλουμε να σβήσουμε το δάκρυ και να χαϊδέψουμε το κεφάλι κάθε παιδιού που κλαίει εδώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top