Ουκρανία: Video ντοκουμέντο από την βομβιστική επίθεση σε βουλευτή – Η στιγμή της έκρηξης

Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν

Tο φως της δημοσιότητας είδε video-ντοκουμέντο από τη στιγμή της βομβιστική επίθεσης στην Ουκρανία, που είχε ως αποτέλεσμα δυο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και πέντε να τραυματιστούν, ανάμεσα τους και ένας βουλευτής.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Associated Press», η έκρηξη έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης, κοντά στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού Espresso, όπου ο Ihor Mosiychuk, βουλευτής με την εθνική ριζοσπαστική παράταξη, είχε κανονίσει να εμφανιστεί.

Μετά τη βομβιστική επίθεση, τη ζωή τους έχασαν ο σωματοφύλακας του βουλευτή και ένας περαστικός, ενώ ο Ihor Mosiychuk γλίτωσε με σοβαρά τραύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες στην Ουκρανία μετά από βομβιστική επίθεση σε βουλευτή

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως η βόμβα είχε τοποθετηθεί κάτω από ένα σκούτερ, το οποίο άγνωστοι είχαν παρκάρει έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι ερευνητές αναζητούν όλες τις πιθανές θεωρίες για την έκρηξη, ενώ οι ουκρανικές Αρχές χαρακτήρισαν τρομοκρατική την τελευταία βομβιστική επίθεση.

Μέσω μηνύματος του στο Facebook, ο εθνικιστής βουλευτής δήλωσε πως υποψιάζεται τη Ρωσία για το χτύπημα.

Ο Ουκρανός Πρόεδρος, Petro Poroshenko, ζήτησε με τη σειρά του από την αστυνομία, να λύσει «το αιματηρό και βίαιο έγκλημα», όσο το δυνατόν συντομότερα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top