Έκοψε το κεφάλι και το χέρι της αδερφής της την ώρα που κοιμόντουσαν τα παιδιά της - Είχε σχέση με τον άντρα της!

Βίαιο κι άγριο έγκλημα πάθους, με συνολικά 68 μαχαιριές

Έκοψε το κεφάλι και το χέρι της αδερφής της

Μια 27χρονη από το Λούτον σκότωσε την 34χρονη αδερφή της. Ο λόγος; Ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της 34χρονης, δηλαδή τον γαμπρό της.

Η 27χρονη Σαμπάχ Καν 

Η 27χρονη Σαμπάχ Καν οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη, στο δικαστήριο. Εκεί, ξύπνησε ξανά η βραδιά εκείνη. Η Σαμπάχ έκοψε το λαιμό και το χέρι της αδερφής της, Σαΐμα, κι έπειτα την έγδυσε και δεν σταματούσε να τη μαχαιρώνει με μανία. Συνολικά, οι μαχαιριές ήταν 68, σε πρόσωπο, κεφάλι, χέρια και φλέβες.

   

Η 34χρονη Σαΐμα

Μάλιστα, είχε προσχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια του σατανικού σχεδίου της. Περίμενε να φύγουν από το σπίτι οι γονείς της, η αδερφή της κι ο γαμπρός της κι εκείνη έμεινε στο σπίτι για να φυλάει τα 4 ανίψια της, που κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο του σπιτιού. Τότε, έστειλε ένα μήνυμα στη Σαΐμα, στο οποίο της έλεγε ότι το ένα από τα παιδιά κλαίει και τη ζητάει.  

Μόλις η 34χρονη, ανυποψίαστη, μπήκε στο σπίτι, η Σαμπάχ τής επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο. Αφού τη σκότωσε, σκηνοθέτησε ληστεία! Οι γονείς και ο άντρας της τη βρήκαν σε μια λίμνη αίματος, γυρνώντας αργότερα σπίτι.

Εικόνα από κάμερα ασφλαείας του μαγαζιού που δείχνει τη Σαμπάχ να αγοράζει το μαχαίρι του φόνου

Όμως, 8 ημέρες μετά, συνελήφθη και το φονικό όπλο βρέθηκε στην τσάντα της. Το είχε αγοράσει από τοπικό κατάστημα δυο μέρες πριν. 

Σήμερα, Πέμπτη, η 27χρονη κρίθηκε ένοχη για τον φόνο της αδερφής της. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον γαμπρό της, Χαφέζ Ρεχμάν. Είπε, ακόμα, ότι είχε μείνει έγκυος από εκείνον και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση και ότι ο άντρας απολάμβανε το να κοιμάται με τις δυο αδερφές.

Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι ότι το σπίτι στο οποίο η Σαμπάχ έσφαξε την αδερφή της πωλείται για 360.000 δολάρια. Στην περιγραφή του ακινήτου, μάλιστα, αναφέρεται ότι είναι «παραδοσιακό σπίτι με μεγάλους χώρους και δυνατότητα επέκτασης».

Εικόνα από το εσωτερικό του σπιτιού που συνοδεύει το πωλητήριο

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top