Συνελήφθη ο αδερφός του μακελάρη του Λας Βέγκας – Είχε στην κατοχή του υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας

Ωστόσο δεν θεωρείται ύποπτος για τη σφαγή στο μουσικό φεστιβάλ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 59χρονος αδερφός του Στίβεν Πάντοκ, του μακελάρη του Λας Βέγκας, ο οποίος την 1η Οκτωβρίου του 2017 σκόρπισε τον θάνατο σε μουσικό φεστιβάλ, αφαιρώντας τη ζωή 58 ανθρώπων.

O MAKEΛΑΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Associated Press», ο Μπρους Πάντοκ, αν και δεν εμπλέκεται στη «σφαγή» του Λας Βέγκας, έχει τα δικά του μπλεξίματα με το νόμο, καθώς συνελήφθη κατηγορούμενος για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Σε δελτίο τύπου της αστυνομίας του Λος Άντζελες, αναφέρεται πως ο αδερφός του ανθρώπου που ήταν υπεύθυνος για την πιο αιματηρή ένοπλη επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ, κρατείται κι έχει οριστεί εγγύηση ύψους 60.000 δολαρίων.

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ

Η έρευνα για το ποιόν του, είχε ξεκινήσει μήνες πριν το μακελειό στο μουσικό φεστιβάλ, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν, καθώς ζούσε σε μια επιχείρηση στην περιοχή του Sun Valley, ως καταπατητής, επειδή του είχε γίνει έξωση από την κατοικία του. Η τελευταία του δηλωμένη διεύθυνση, ήταν σε περιοχή του βόρειου Χόλιγουντ.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Μπρους Πάντον έχει δικηγόρο.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως το υλικό που είχε στην κατοχή του, περιελάμβανε πάνω από 600 φωτογραφίες παιδικής και νεανικής πορνογραφίας.

Να αναφέρουμε τέλος, πως ένας τρίτος αδελφός, ο Έρικ Πάντοκ, είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους μετά την δίχως προηγούμενο επίθεση. 

ΔΕΙΤΕ (ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ) VIDEO - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΤΙΒΕΝ ΠΑΝΤΟΚ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top