Μυστηριώδεις «μούμιες εξωγήινων» που βρέθηκαν στο Περού είναι αληθινές, υποστηρίζουν επιστήμονες

Πιθανότατα δεν ανήκουν σε ανθρώπινα όντα

Μια σειρά από 5 «μούμιες εξωγήινων» που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Περού είναι αληθινές σύμφωνα με επιστήμονα που συμμετέχει στην ομάδα ερευνών.

Σύμφωνα με τον Dr Edson Vivanco, ειδικός σε σκελετούς, οι «μούμιες εξωγήινων», που ανακαλύφθηκαν στη Nazca, δεν ανήκουν σε ανθρώπινα όντα, φουντώνοντας τις θεωρίες περί εξωγήινης ζωής.

Οι μούμιες με τρία δάχτυλα σε χέρια και πόδια ωστόσο έχουν χαρακτηριστεί ψεύτικες από άλλους επιστήμονες. Όμως ο Dr Edson Vivanco επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι τα σώματα είναι πραγματικά.

Ο επιστήμονας επιμένει πως αν ήταν ψεύτικα θα έβγαινε πρώτος να το πει: «Για να αναδημιουργήσεις ένα κρανίο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ δύσκολο έργο. Αυτή τη στιγμή μελετάμε τα αποδεικτικά στοιχεία και μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει τίποτα που να δείχνει ότι πρόκειται για απάτη ή ότι τα πτώματα τροποποιήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο. Έχουμε πολλά στοιχεία που μας οδηγούν να αποδείξουμε ότι είναι αληθινά».

Το βίντεο με τις μούμιες εξωγήινων δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιούνιο στην αρχαία πόλη Nazca, στο Περού. Αναρτήθηκε από το site Gaia.com που ισχυρίζεται ότι το σώμα εξωγήινου ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε μυστηριώδη σπήλαια.

 

 

Πηγή/Φωτό: The Sun

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top