Πατέρας έδιωξε την 3χρονη κόρη του από το σπίτι για τιμωρία ενώ τριγυρνούσαν κογιότ στην περιοχή - Το άψυχο σώμα της βρέθηκε 16 μέρες μετά

Και όλα αυτά επειδή αρνήθηκε να πιεί το γάλα της

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας πατέρας από το Τέξας έδιωξε το κοριτσάκι του, μόλις τριών ετών, από το σπίτι μέσα στη νύχτα για να το τιμωρήσει.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό το άφησε μόνο του,  με τα κογιότ να τριγυρνούν στην περιοχή. Αυτή ήταν η τιμωρία της μικρής Σερίν διότι αρνήθηκε να πιει το γάλα της. Μόνη και τρομαγμένη, στις 3 τα ξημερώματα, έμεινε εκεί όπου της υπέδειξαν, σε ένα δρομάκι κοντά στο σπίτι της στο Τέξας.

Ο πατέρας της, βγήκε έξω 15 λεπτά αργότερα για να την ελέγξει αλλά είχε εξαφανιστεί. Ο Μάθιους ανέφερε την εξαφάνιση της 5 ώρες αργότερα κάτι που όπως λέει η αστυνομία και οι γείτονες είναι ανησυχητικό.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως έβαλε πλυντήριο πριν ξεκινήσει την αναζήτηση του κοριτσιού ενώ η μητέρα κοιμόταν. Μετά από 16 ολόκληρες μέρες βρέθηκε η σορός ενός μικρού παιδιού μόλις 800 μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Παρόλο που το άψυχο σώμα του παιδιού δεν έχει τακτοποιηθεί, η αστυνομία είναι βέβαιη οτι πρόκειται για τη μικρή Σερίν. Η οικογένεια Μάθιους υιοθέτησέ το κοριτσάκι πριν από δυο χρόνια από ένα ορφανοτροφείο στην Ινδία.

Ο πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ το μεγαλύτερο κοριτσάκι της οικογένειας απομακρύνθηκε από τους γονείς.

 

Δείτε περισσότερα στο video.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top