Πυροσβέστες "παλεύουν" να απεγκλωβίσουν από αυτοκίνητο που "έβραζε " 2χρονο αγοράκι

Το συγκλονιστικό βίντεο έχει γίνει viral

Ο 2χρονος Apollo Rubin θα πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά με τους γονείς του. Όμως, δεν κύλησαν όλα όπως τα είχαν προγραμματίσει.

Κι αυτό γιατί όταν έφτασαν στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου στο Ορλάντο, εκείνος πήρε από το χέρι της μητέρας του τα κλειδιά την ώρα που εκείνη έκλεινε την πόρτα της και εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του οχήματος.

Το χειρότερο όλων ήταν ότι η θερμοκρασία στην περιοχή ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα και άρχισε η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Μάλιστα, καταγράφηκε από τον φακό η αγωνιώδης προσπάθεια των  πυροσβεστών της Φλόριντα των ΗΠΑ να τον απεγκλωβίσουν και το βίντεο έγινε viral.

Όπως φαίνεται, μετά από ένα μισάωρο οι πυροσβέστες δεν είχαν καταφέρει να τον ελευθερώσουν και το αγοράκι είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και εμφάνιζε δυσκολία στην αναπνοή. 

 

Φοβούμενοι ότι θα λιποθυμούσε οι πυροσβέστες αποφάσισαν να σπάσουν το τζάμι ώστε να μην κινδυνεύσει λεπτό παραπάνω ο μικρός. Τελικά, ο Apollo απεγκλωβίστηκε έχοντας πάρει μια γερή τρομάρα αλλά κατά τ' άλλα - ευτυχώς - τελείως σώος και αβλαβής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top