Δυο ξένοι Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον – Μιλάνε πλέον μόνο μέσω των δικηγόρων τους

Προ των πυλών το διαζύγιο του ζεύγους - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:18

Δυο ξένοι είναι πλέον η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον, όπως περιγράφει στο νέο του βιβλίο ο Έντουαρντ Κλάιν, το οποίο κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου με τίτλο «All Out War: The Plot to Destroy Trump».

Στο βιβλίο αυτό ο Κλάιν υποστηρίζει ότι Χίλαρι και Μπιλ έχουν να μιλήσουν μήνες και όταν θέλουν να επικοινωνήσουν, το κάνουν μέσω των δικηγόρων τους.

Υποστηρίζει ακόμα ότι η σχέση τους δυσκόλεψε από την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της οποίας, οι δυο τους ήταν στα μαχαίρια, ως προς την στρατηγική που έπρεπε να ακολουθήσει η Χίλαρι.

Η ίδια στο βιβλίο της «What Happened» που κυκλοφόρησε πρόσφατα περιέγραφε τι έγινε κατά την προεκλογική περίοδο και αναλύει τους λόγους που έχασε από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν όμως έδωσε στον σύζυγό της το χειρόγραφο για να το διαβάσει, εκείνος της το επέστρεψε γεμάτο σημειώσεις για το τι έπρεπε να αλλάξει στο βιβλίο. Η Χίλαρι εκνευρίστηκε και δεν ακολούθησε καμία από τις συμβουλές του.

Αυτό εξόργισε τον Μπιλ Κλίντον, ο οποίος φέρεται να πέταξε το χειρόγραφο στα σκουπίδια.

«Πριν η Χίλαρι στείλει το χειρόγραφο στον εκδότη, το έδωσε στον Μπιλ να το διαβάσει. Αυτός, με κόκκινο στυλό, έκανε πολλές διορθώσεις.  Αλλά αυτή αρνήθηκε να διαβάσει ακόμη και τις διορθώσεις του, κι αυτός εξοργίστηκε τόσο, που πέταξε το χειρόγραφο στα σκουπίδια», εξομολογήθηκε, σύμφωνα με τον Κλάιν, στενός οικογενειακός φίλος των Κλίντον.

«Της είπε ότι το βιβλίο την κάνει να δείχνει σαστισμένη, θυμωμένη και σε σύγχυση. Και ότι αυτά είναι αρνητικά χαρακτηριστικά για έναν άνθρωπο που φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιος ηγέτης» συνέχισε ο ίδιος οικογενειακός φίλος και συνέχισε:

«Δεν του άρεσε καθόλου ο τίτλος, γιατί το να το λες “Τι συνέβη” θα έκανε τον κόσμο να πει “Έχασες” και τίποτα άλλο. Την προέτρεψε να αναβάλει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Αλλά εκείνη του έβαλε τις φωνές και του είπε “το βιβλίο είναι τελειωμένο και θα εκδοθεί έτσι”».

Από το περασμένο μάλιστα καλοκαίρι που τσακώθηκαν για το βιβλίο, ο Μπιλ Κλίντον δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Χίλαρι, όπως υποστηρίζει ο Κλάιν.

Θεωρεί ότι η Χίλαρι χρησιμοποιεί την περιοδεία προώθησής του για να ρίξει ευθύνες για την ήττα της στις προεδρικές στους Ρώσους χάκερ, τον πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ και στις γυναίκες ψηφοφόρους που δεν την τίμησαν με τη ψήφο τους. 

Όπως γράφει ο Κλάιν το ζευγάρι όμως είχε έναν τρικούβερτο καυγά και ένα μήνα πριν από τις εκλογές, όταν ο Μπιλ προειδοποίησε τη Χίλαρι πως πρέπει να κάνει προεκλογική εκστρατεία στις πολιτείες που από τη δεκαετία του ’80 τις αποκαλούν «Ζώνη Σκουριάς».

 Πρόκειται για πολιτείες που έχουν πληγεί από την αποβιομηχάνιση, την οικονομική πτώση, την παρακμή των αστικών κέντρων, τη μείωση πληθυσμού, όμως εκείνη τον χλεύασε και του είπε ότι έχει παραισθήσεις.

Ωστόσο, τα όσα γράφει ο Κλάιν στο βιβλίο του δεν έμειναν αναπάντητα από τους Κλίντον.

«Ο Εντ είναι στενάχωρος άνθρωπος» είπε εκπρόσωπος Τύπου της Χίλαρι, «και θλιβερός ψεύτης» πρόσθεσε εκπρόσωπος του Μπιλ.

Πηγή φωτό: AP

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top