«Περίμεναν να αποκτήσουμε στήθη για να μας βιάσουν» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση σκλάβας του σεξ του ISIS

Όλα όσα αποκάλυψε για τα βασανιστήρια που έζησε στα χέρια των ισλαμιστών

Η συγκλονιστική εξομολόγηση σκλάβας του σεξ του ISIS

Τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των τζιχαντιστών του ISIS περιγράφει στην ιστοσελίδα Henry Jackson Society μια γυναίκα που υπήρξε σκλάβα του σεξ, απήχθη και φυλακίστηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές.

«Αν είχαμε στήθη μας έστελναν για να μας βιάσουν, αλλά αν δεν είχαμε ακόμα, μας πετούσαν στη φυλακή μέχρι να υποστούμε το ίδιο μαρτύριο μετά από τρεις μήνες», αποκάλυψε η γυναίκα με το προσωνύμιο «Θύμα 1».

Η ίδια όπως εξομολογήθηκε έμεινε έγκυος, αφού βιάστηκε από τζιχαντιστή και μόλις το έμαθαν την έριξαν από τη σκάλα για να αποβάλει το μωρό.

Οι περιγραφές της είναι ανατριχιαστικές. Όπως είπε, στο ίδιο δωμάτιο με την ίδια κακοποιούνταν και άλλα μικρά κορίτσια, ενώ όταν προσπάθησε να το σκάσει, βιάστηκε ταυτόχρονα από έξι άνδρες ως τιμωρία.

Σημειώνει ακόμα ότι υπήρχε ολόκληρο οργανωμένο σχέδιο πίσω από τη σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών αυτών και των παιδιών, καθώς οι στρατιώτες πληρώνονταν για κάθε μία σκλάβα του σεξ που αποκτούσαν.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες άλλων γυναικών που έπεσαν θύματα των τζιχαντιστών υπάρχει ένα έγγραφο, 27 σελίδων που περιέχει τους κανόνες για το πώς οι στρατιώτες θα πρέπει να συμπεριφέρονται στις σκλάβες του σεξ.

«Οι σκλάβοι θεωρούνται ιδιοκτησία και έτσι μπορούν να αγοραστούν, να πωληθούν ή να δοθούν ως δώρο. Επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή με μία σκλάβα που δεν έχει ενηλικιωθεί αν είναι σωματικά κατάλληλη γι' αυτό. Εάν όχι, μπορεί να γίνει μεταχείρισή της χωρίς συνουσία», αναφέρει μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο έγγραφο.

Πηγή φωτό: Αρχείο AP
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top