Πήγε ρομαντικές διακοπές με τον φίλο της και κρεμάστηκε - "Είχα όλον τον κόσμο στους ώμους μου"

Η 25χρονη Vicky έδινε μάχη με την κατάθλιψη

Πήγε ρομαντικές διακοπές με τον φίλο της και κρεμάστηκε

Κρεμασμένη βρέθηκε η 25χρονη φαρμακοποιός Victoria Smith, σε πέτρινη προβλήτα στην Τενερίφη στις 28 Μαρτίου. Λίγο νωρίτερα, είχε πει στον σύντροφό της, τον 31χρονο Matt Arkwright, ότι θα τον συναντούσε στο δείπνο.

Πηγή φωτό: Facebook/Matt Arkwright

Η 25χρονη, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν κι αποκαλύφθηκαν πρόσφατα, παραπονιόταν ότι είχε όλον τον κόσμο στους ώμους της. Αναγκάστηκε, μάλιστα, να πουλήσει το άλογό της, προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι και να μείνει με τον σύντροφό της. Παρά τη νέα θέση που ήταν έτοιμη να αναλάβει σε νοσοκομείο, η Victoria ένιωθε δυστυχισμένη.

Πηγή φωτό: Facebook/Matt Arkwright

Κατά τη διάρκεια των ρομαντικών διακοπών τους, η κοπέλα καθόταν με τον Matt στην πισίνα και του είπε ότι θα τον συναντούσε στο δείπνο που θα πήγαιναν μετά. Τότε ήταν που τα ίχνη της χάθηκαν και, τελικά, βρέθηκε κρεμασμένη.

Πηγή φωτό: Facebook/Matt Arkwright

Ο James Newman, ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση, τόνισε ότι «η Victoria ήταν μια νέα γυναίκα που προφανώς είχε όλη της ζωή μπροστά της και κάθε ευκαιρία να έχει μια θαυμάσια ζωή. Είχε επεισόδια κατάθλιψης και της είχαν συνταγογραφηθεί αντικαταθλιπτικά. Φαινόταν να είναι ενθουσιασμένη με το νέο της σπίτι».

Πηγή φωτό: Facebook/Matt Arkwright

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «ήθελε να αλλάξει δουλειά επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη. Ήταν έτοιμη να ξεκινήσει σε νέα δουλειά τον Απρίλιο. Το μέλλον της έμοιαζε απίστευτα φωτεινό. Η ψυχική ασθένεια είναι ένας από τους μεγαλύτερους δαίμονες της εποχής μας».

Πηγή φωτό: Cavendish Press (Manchester) Ltd

Οι γονείς της, Alan και Linda Smith, ανέφεραν ότι μερικά πράγματα όντως δεν πήγαιναν καλά με την κόρη τους. Η δουλειά με την οποία ξεκίνησε δεν της άρεσε και παραιτήθηκε, νιώθοντας ότι έχει απογοητεύσει την οικογένειά της. Έπειτα, άρχισε να δουλεύει σε ένα φαρμακείο, δεν την ικανοποιούσε, όμως, ούτε αυτή η δουλειά. «Η σχέση της με τον Matt πήγαινε πολύ καλά και ετοιμάζονταν να συγκατοικήσουν. Η Vicky σκεφτόταν να σταματήσει τα αντικαταθλιπτικά. Τη ρωτήσαμε αν ήταν λογικό και μας είπε ότι πολλές φορές ξεχνούσε να τα πάρει. Υπέφερε στη δουλειά της και ο γιατρός της πρότεινε να πάρει άδεια» εξηγεί ο πατέρας της 25χρονης.

Πηγή φωτό: Facebook/Matt Arkwright

Από την πλευρά του, ο Matt τόνισε ότι η κοπέλα του μπορούσε να κάνει τον οποιονδήποτε να χαμογελάσει, ήταν πάντα φιλική και στοργική με όλους. «Ήταν οργανωμένη και σχεδίαζε τα πάντα. Αγοράσαμε το σπίτι μαζί και ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Ήθελε να βάλει τη δική της σφραγίδα σε αυτό. Είχαμε πάει στη Ρώμη τον Ιούνιο που μας άρεσε πολύ. Οι διακοπές στην Τενερίφη ήταν απλά ένα διάλειμμα».

Πηγή φωτό: Facebook/Matt Arkwright

Τον Φεβρουάριο του 2016, η Vicky πούλησε το αγαπημένο της άλογο και ξαναβυθίστηκε στην κατάθλιψη, εξαιτίας αυτού του περιστατικού. Ο Matt είπε ότι «έπαιρνε τα φάρμακά της. Μου φάνηκε φυσιολογικό, γιατί ξεφορτωνόταν κάτι παλιό για να προχωρήσει στη ζωή της και να αποκτήσει περιουσία. Η σχέση μας ήταν δυνατή και χαρούμενη».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top