Αίσιο τέλος για την 4χρονη Μαρί – Ελένη που είχε αρπάξει ο πατέρας της

Συνελήφθη στη Νορβηγία

Αίσιο τέλος για την 4χρονη που είχε αρπάξει ο πατέρας της

Μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες, η 4χρονη Μαρί – Ελένη που είχε απαχθεί έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία από τον πατέρα της θα βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά της μητέρας της, αφού η νορβηγική αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον 48χρονο Νορβηγό, Τόρκελ Γκρίμσρουντ.

Σύμφωνα με τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης ο πατέρας οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ δέχθηκε να υπογράψει συμφωνητικό για να καταθέσει στις αρχές της Νορβηγίας για τις κατηγορίες της κακοποίησης παιδιού και της απαγωγής με τις οποίες βαρύνεται.

Η μητέρα της μικρής αναχώρησε ήδη για το Όσλο, για να παραλάβει την κόρη της, ενώ ο δικηγόρος της, Λάρης Βραχίμης, δήλωσε ότι το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του.

 Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Δευτέρας και η μητέρα αναχώρησε αμέσως για Όσλο. Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Βραχίμη, ο πατέρας και το παιδί φέρονται να βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή της Κύπρου όλον αυτό τον καιρό και μόλις πρόσφατα να κατάφεραν να πάνε στη Νορβηγία.

Τον περασμένο Μάιο, το Ανώτατο Δικαστήριο της Νορβηγία απέρριψε έφεση του 48χρονου κατά απόφασης δικαστηρίου της χώρας του, σύμφωνα με την οποία ο τόπος διαμονής της χώρας του δεν ήταν ποτέ η Νορβηγία και έτσι η αίτηση για την κηδεμονία της θα έπρεπε να εξεταστεί από τα κυπριακά δικαστήρια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top