Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο - Γαμπρός έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με τη νύφη να τον...απατά!

Είχε καταστρώσει την εκδίκησή του έξι εβδομάδες πριν το γάμο

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, έλεγε ο λαός, και τελικά είχε απόλυτο δίκιο. Ένας γαμπρός έκανε πράξη αυτή τη φράση  απέναντι στη  σύζυγό του που τον απάτησε,  παίζοντας  ένα βίντεο με την απιστία της μπροστά στους… ανυποψίαστους καλεσμένους του γάμου τους!

Οι καλεσμένοι έμειναν κυριολεκτικά άναυδοι όταν τη νύφη σε τρυφερά ενσταντανέ με έναν άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το βίντεο, που παίχτηκε σε έναν γάμο στη Σιγκαπούρη, άρχισε με ένα μοντάζ της σχέσης του ζευγαριού από τη γνωριμία τους μέχρι την ημέρα του γάμου τους. Αλλά ξαφνικά, το βίντεο δείχνει τη νύφη να πηγαίνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τον εραστή της!

Ο γαμπρός, ένας πλούσιος επιχειρηματίας, είχε προσλάβει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο για να ελέγξει τη μέλλουσα σύζυγό του, σύμφωνα με το Zaobao. Προφανώς, είχε τις υποψίες του πως η σύντροφός του τον απατούσε.

Μετά την προβολή του βίντεο, η νύφη έφυγε από τη δεξίωση. Δεν είναι ωστόσο σαφές αν το μυστήριο του γάμου είχε προλάβει να τελεστεί τη στιγμή που ο γαμπρός πήρε την εκδίκησή του.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η ιδιωτική ντετέκτιβ, κυρία Ζούο, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της Σιγκαπούρης σχετικά με αυτό.

Η Ζούο από την Εταιρεία Διερεύνησης και Ασφάλειας Ajaz, δήλωσε πως περίμενε από τον πελάτη της να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σχετικά με τη μέλλουσα σύζυγό του προκειμένου να ακυρώσει τον αρραβώνα τους. Ωστόσο, βρέθηκε προς εκπλήξεως, καθώς έλαβε μία πρόσκληση για τον γάμο του ζευγαριού.

Όπως δήλωσε, επί 6 εβδομάδες παρακολουθούσε τη μέλλουσα νύφη προτού αναφέρει τα συμπεράσματά της στον πελάτη της.

Όταν είδε το βίντεο στον γάμο, τότε κατάλαβε το κίνητρο του γαμπρού, που δε ήταν άλλο από το να δώσει στη νύφη ένα μάθημα που είναι σίγουρο ότι θα το θυμάται για όλη της τη ζωή.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top