Σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε αυτοκίνητο ο μακελάρης του Λας Βέγκας; - Τι ερευνούν οι Αρχές

Ψάχνουν το κίνητρο πίσω από την πιο θανατηφόρα επίθεση με πυροβολισμούς στη σύγχρονη ιστορία της Αμερικής

Το κίνητρο πίσω από την «σφαγή» 58 ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων άλλων, αναζητούν οι Αρχές μετά το μακελειό στο Λας Βέγκας, με δράστη τον 64χρονο Stephen Paddock.

Aυτό που ερευνούν, είναι το ενδεχόμενο ο πρώην λογιστής και εκατομμυριούχος δράστης, να σχεδίαζε κι άλλες επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και της τοποθέτησης βόμβας σε αυτοκίνητο.

Παράλληλα, εξετάζουν αν ο Paddock -εκτός από το μουσικό φεστιβάλ στο Λας Βέγκας το οποίο «έπνιξε» στο αίμα-, είχε βάλει στόχο και άλλα μουσικά φεστιβάλ στο Σικάγο αλλά και στο Φένγουεϊ Παρκ της Βοστόνης.

Αυτά δήλωσε στο «Associated Press» αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Να σημειώσουμε, ότι την Πέμπτη η αστυνομία του Λας Βέγκας, ανακοίνωσε πως είχαν βρει ένα όχημα το οποίο έψαχναν ως μέρος της έρευνας, ενώ οι Αρχές αποκάλυψαν πως ο δράστης είχε στο όχημα του πυρομαχικά ,καθώς και ειδικό λίπασμα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εκρηκτικών.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, ο μακελάρης είχε κλείσει δωμάτια με θέα στο φεστιβάλ Lollapalooza στο Σικάγο τον περασμένο Αύγουστο, όπως επίσης και για το φεστιβάλ Vegas Strip τον Σεπτέμβριο.

 

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top