Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Σουηδής δημοσιογράφου στη Δανία: Βρέθηκαν 15 μαχαιριές στο σώμα της

Ο δολοφόνος της έκοψε το κεφάλι και τα άκρα με πριονωτό μαχαίρι

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Σουηδής δημοσιογράφου

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ στο υποβρύχιο του εκατομμυριούχου εφευρέτη Πίτερ Μάντσον στα ανοιχτά της Κοπεγχάγης τον περασμένο Αύγουστο.

\

(H Κιμ Βαλ)

Ο εισαγγελέας αποκάλυψε χθες ενώπιον του δικαστηρίου της Δανίας που εκδικάζει την υπόθεση, ότι το ακέφαλο πτώμα της δημοσιογράφου βρέθηκε να επιπλέει στο λιμάνι της Κοπεγχάγης και έφερε πάνω του 15 μαχαιριές.

Μάλιστα σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή οι μαχαιριές αυτές έγιναν την ώρα του θανάτου της δημοσιογράφου ή λίγο μετά, ακόμα όμως δεν έχει αποφανθεί για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Οι αποκαλύψεις αυτές οδήγησαν σε νέα αναβολή της υπόθεσης, ενώ ο εφευρέτης αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στο θάνατο της δημοσιογράφου και παραδέχεται μόνο ότι πέταξε το πτώμα της στη θάλασσα, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

«Δεν ήθελα ένα πτώμα στο υποβρύχιό μου. Της έδεσα ένα σκοινί στα πόδια και την τράβηξα έξω», είπε στην απολογία του.

Πάντως ίχνη από το DNA του έχουν βρεθεί στο άψυχο σώμα της 30χρονης, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο ακρωτηριασμός του κεφαλιού, των χεριών και των ποδιών της έγινε με πριονωτό μαχαίρι.

Επίσης στον υπολογιστή του βρέθηκε υλικό από βασανιστήρια και δολοφονίες γυναικών, αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόσβαση στον συγκεκριμένο υπολογιστή και ότι το υλικό δεν ήταν δικό του.

Ισχυρίζεται ακόμα ότι ο θάνατος της Βαλ ήταν ένα φρικτό ατύχημα και ότι όταν συνέβη ο ίδιος δεν ήταν καν μπροστά.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, άκουσε ένα θόρυβο και όταν πήγε να δει τι συνέβη, διαπίστωσε ότι η καταπακτή του υποβρυχίου είχε χτυπήσει θανάσιμα την 30χρονη. Τότε αποφάσισε να δέσει ένα βαρύ μεταλλικό αντικείμενο στο πτώμα και να το πετάξει στη θάλασσα, ενώ μετά θα βύθιζε το υποβρύχιο και θα αυτοκτονούσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top