Απίστευτη ταλαιπωρία από τις ακυρώσεις πτήσεων της Ryanair! Στον… αέρα 400.000 επιβάτες

Αλαλούμ με το πρόγραμμα των κυβερνητών - Τι απαντά η εταιρία - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19:16

Απίστευτη είναι οι ταλαιπωρία των επιβατών της Ryanair, η οποία ανακοίνωσε την κατάργηση επιπλέον δρομολογίων έως τον Μάρτιο του 2018 εξαιτίας του προβλήματος που έχει προκύψει με το πρόγραμμα των κυβερνητών.

Ήδη η αεροπορική εταιρεία έχει ανακοινώσει την ακύρωση συνολικά 2.100 πτήσεων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, ενώ απέσυρε και την προσφορά της για την εξαγορά της Alitalia.

Και μπορεί η Ryanair να είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε άλλες ακυρώσεις, την Τετάρτη όμως με Δελτίο Τύπου ξάφνιασε τους πάντες προαναγγέλλοντας τη ματαίωση 18.000 ακόμα πτήσεων από το Νοέμβριο έως τον Μάρτιο του 2018.

Από τις ακυρώσεις αυτές εκτιμάται ότι θα επηρεαστούν 400.000 πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριό τους, αν και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο αριθμός αυτός είναι λιγότερο από το 1% των επιβατών που θα ταξιδέψουν με αεροπλάνα της φέτος τον χειμώνα.

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες μας που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις της τελευταίας εβδομάδας ή από τις λογικές αλλαγές στα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν σήμερα» δήλωσε ο γενικός διευθυντής Μάικλ Ο’ Λίρι.

Η Ryanair ανακοίνωσε τις ακυρώσεις πτήσεων, αφού πρώτα αποφάσισε να ναυλώσει 25 αεροσκάφη λιγότερα για την περίοδο αυτή από έναν στόλο 400 αεροσκαφών και αυτό γιατί δεν έχει πιλότους, καθώς πολλοί βρίσκονται σε άδεια.

Στην Ευρώπη θα ματαιωθούν 34 δρομολόγια κι έτσι όλοι οι κυβερνήτες θα μπορέσουν να πάρουν τις άδειές τους. Μάλιστα η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει στους πελάτες της σε φθηνότερη τιμή τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Πρόσθεσε τέλος ότι θα ναυλώσει δέκα αεροσκάφη λιγότερα από τον Απρίλιο του 2018 χωρίς όμως να διευκρινίσει τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η απόφαση για το επιβατικό κοινό. 

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ:

«Πρόκειται να πραγματοποιήσουμε συνάντηση με την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας και θα συμμορφωθούμε πλήρως με όλους τους όρους που θα τεθούν από μεριά τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top