Άφησε το φίδι του να τον δαγκώσει και μετέδωσε σε live streaming το θάνατό του

Αυτοκτόνησε μετά από τον χωρισμό του από τη σύζυγό του

Σε ζωντανή μετάδοση αποφάσισε να αυτοκτονήσει ένας ειδικών στα φίδια στη Ρωσία, ο οποίος άφησε το πιο δηλητηριώδες φίδι στη συλλογή του να τον δαγκώσει και ύστερα κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του μέσω live streaming.

Ο 31χρονος Αρσλάν Βαλέεφ φαίνεται στο βίντεο αρχικά να λέει ότι πρέπει να κάνει κάτι. Στη συνέχεια σηκώνεται από τη θέση του και στο παρασκήνιο ακούγεται μια κραυγή πόνου, που θεωρείται ότι είναι η στιγμή που το φίδι τον δαγκώνει.

Δευτερόλεπτα μετά ο Βαλέεφ εμφανίζεται και πάλι στην κάμερα και λέει «αν πεθάνω, θα πεθάνω».

«Θα μείνω μαζί σας για λίγο ακόμα. Στην περίπτωση που πεθάνω, υπάρχει ένα μήνυμα στο κινητό μου για την Κάτια. Πείτε της ότι την αγάπησα πάρα πολύ», συνέχισε και έδειξε στην κάμερα το ματωμένο χέρι του.

«Όμορφο, δεν είναι; Γαμώτο, πώς... Γεια σε όλους. Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα. Αυτό είναι το τηλέφωνο της Κάτια, αν κάποιος καταφέρει να της τηλεφωνήσει, αν έχει χρόνο να έρθει να με δει, θα ήμουν χαρούμενος. Στην πραγματικότητα πεθαίνω. Αντίο. Θα ήμουν χαρούμενος να δω την Κάτι. Γαμώτο, τρέμω» ακούγεται να λέει ο 31χρονος, ο οποίος είναι πλέον σε παραλήρημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο που έβλεπε τη ζωντανή μετάδοση ειδοποίησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον Βαλέεφ στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Βαλέεφ εκτιμάται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί το διαζύγιο από τη σύζυγό του.

Φίλοι του 31χρονου είπαν ότι στις 4 Αυγούστου την είχε κατηγορήσει ότι τον απατούσε και στη συνέχεια τη χτύπησε με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση.

Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος και στις 21 Σεπτεμβρίου ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, αποκαλύπτοντας ότι δεν είχαν κοινή σεξουαλική ζωή από τον περασμένο Ιούλιο.

Πάντως ένας άλλος φίλος του ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του Βαλέεφ οφείλεται σε ατύχημα, καθώς πήγε να πάρει ένα φίδι για να κάνει ένα βίντεο κι εκείνο τον δάγκωσε.

Πάντως ο ίδιος σε άλλο βίντεό του δεν είχε κρύψει την απογοήτευσή του για το διαζύγιο.

«Δεν μπορώ να περιγράψω το σοκ που βιώνω. Ξέρω τι πρέπει να κάνω, έχω ακούσει πολλές συμβουλές αλλά το αίσθημα του κενού που έχω μπορεί να περάσει με το χρόνο. Δεν συμβαίνουν θαύματα, δεν ζούμε σε παραμύθι», είχε πει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top