Ακόμα μια σύλληψη για τη βομβιστική επίθεση στο Parsons Green

Ασταμάτητες οι έρευνες της αστυνομίας του Λονδίνου - Νέα Ενημέρωση: 16:53

Οι βρετανικές αρχές προχώρησαν σε ακόμα μία σύλληψη για τη βομβιστική επίθεση στο μετρό του Parsons Green στο Λονδίνο, που σημειώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου.

Αυτήν τη φορά, ο συλληφθείς είναι ένας 20χρονος άντρας. Οι αρχές τον συνέλαβαν σε διαμέρισμα στο Cardiff της Ουαλίας. Συνελήφθη από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Η αστυνομία του Λονδίνου έχει συλλάβει μέχρι τώρα 7 άτομα για το συγκεκριμένο περιστατικό, στο οποίο τραυματίστηκαν 30 άτομα, όταν αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη μερικώς μέσα σε βαγόνι του μετρό.

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή, ο 18χρονος Άχμεντ Χασάν έκατσε στο δικαστικό εδώλιο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο Χασάν θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Ακόμα 2 άντρες, ένας 25χρονος κι ένας 30χρονος ανακρίνονται από την αστυνομία, ενώ 3 αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να αντιμετωπίζουν κατηγορίες. O ένας είναι 41 ετών, ο δεύτερος 21 και ο τρίτος 17. 

Η αστυνομία δε σταματά τις έρευνες, δίνοντας έμφαση στο Surrey, νότια του Λονδίνου, και το Cardiff, πρωτεύουσα της Ουαλίας, 240 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top