"Πόλεμος" Τραμπ - Αμερικανών αθλητών

Ανταλλαγή λεκτικών πυρών με τους πρωταθλητές του NFL και του ΝΒΑ - Νέα Ενημέρωση 23:11

Από τον Κιμ Γιον Ουν στους Αμερικανούς αθλητές. Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε απρόκλητα για ακόμη μία φορά κατά του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, κάλεσε τον κόσμο να μποϊκοτάρει τους αγώνες

Όλο και περισσότεροι Αμερικανοί αθλητές ακολουθούν το παράδειγμα του Κόλιν Κάπερινκ. Ήταν ο πρώτος που γονάτισε συμβολικά, την ώρα ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, διαμαρτυρόμενος για την εκτεταμένη αστυνομική βία κατά Αφροαμερικανών.

Ο  Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να τερματίσει μία παράδοση χρόνων: Η πρωταθλήτρια ομάδα του NBA δεν θα επισκεφτεί στον Λευκό Οίκο τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο σουτέρ του NBA, Στεφ Κάρι, δήλωσε: «Δεν θέλω να πάω στο Λευκό Οίκο. Δεν ανέχομαι τα πράγματα που λέει ο Τραμπ, όπως και εκείνα που δεν λέει. Mε το να μην πάω στον Λευκό Οίκο, θα δώσω έμπνευση για μια αλλαγή. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Δεν νομίζω πως το να μην πάω στον Λευκό Οίκο θα κάνει τα πάντα καλύτερα, όμως αυτή είναι η ευκαιρία μου να πω κάποια πράγματα με την πράξη μου».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, φυσικά, δεν το άφησε να περάσει έτσι. Έγραψε στο Twitter του ότι «το να βρεθείς ως η πρωταθλήτρια ομάδα στον Λευκό Οίκο αποτελεί τιμή. Ο Στεφ Κάρι, όμως, αμφιταλαντεύεται, οπότε η πρόσκληση αποσύρεται».

Ο Λεμπρόν Τζέιμς χαρακτήρισε ανόητο τον Αμερικανό πρόεδρο στο Twitter, με τη σειρά του. «Ανόητε, ο Στεφ Κάρι έχει ήδη πει ότι δεν είχε σκοπό να έλθει! Επομένως, δεν υπάρχει πρόσκληση!».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top