Διασώστες ψάχνουν με τα χέρια για επιζώντες στα συντρίμμια του Μεξικού

Φόβος για ένα ενεργό ηφαίστειο που έκανε μικρή έκρηξη στην περιοχή

Μια τεράστια τραγωδία ζει για ακόμα μια φορά το Μεξικό. Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, από τον φονικό σεισμό των 7,1 Ρίχτερ κατέρρευσε ένα σχολείο, σκοτώνοντας 21 παιδάκια. Άλλα 30 αγνοούνται.

Οι διασώστες έχουν ακούσει τη φωνή ενός μικρού κοριτσιού και προσπαθούν να το εντοπίσουν. Ζητούν, μάλιστα, από όλους τους παρευρισκόμενους να κάνουν ησυχία, για να μπορέσουν να ακολουθήσουν τη φωνή του. Τελευταία δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι δεν υπήρξε ποτέ ζωντανό κοριτσάκι κάτω από τα χαλάσματα, προκαλώντας θυμό κι οργή τόσο στους κατοίκους, όσο και παγκοσμίως. 

Οποιοσδήποτε ήχος μετράει. Ένας διασώστης κατάφερε να μπει στα συντρίμμια του σχολείου. Όλοι εύχονται να βγάλει το παιδί ζωντανό.

Παιδιά από το σχολείο, μαζί με έναν καθηγητή, κατάφεραν να στείλουν πληροφορίες με sms για το πού βρίσκονται και το ποια είναι η κατάστασή τους.

Μεγάλη απειλή αποτελεί το ηφαίστειο Popocatépetl που βρίσκεται στην περιοχή. Το ηφαίστειο έχει μεγάλη κινητικότητα κι έκανε μια μικρή έκρηξη, προκαλώντας τεράστια ανησυχία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top