Βίντεο - σοκ: Αστυνομικοί σκοτώνουν φοιτήτρια μέσα σε σχολή!

Η φοιτήτρια ήταν ξυπόλητη και κρατούσε μαχαίρι

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει την 21χρονη Σκάουτ Σουλτς, φοιτήτριας στην Πολυτεχνική Σχολή της Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών,να πυροβολείται εν ψυχρώ  από αστυνομικό, μετά από διαδήλωση της LGBTQ κοινότητας (λεσβιακά, ομοφυλόφιλα, αμφισεξουαλικά και transgender άτομα).  

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Atlanta Journal-Constitution», η φοιτήτρια ήταν ξυπόλυτη και κρατούσε  μαχαίρι.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, φαίνεται η φοιτήτρια να περπατά σε χώρο στάθμευσης της Σχολής απέναντι σε δύο αστυνομικούς και να φωνάζει «πυροβόλησέ με»! Η φοιτήτρια πλησιάζει τους αστυνομικούς και ο ένας από αυτούς την προειδοποιεί να σταματήσει και να πετάξει το μαχαίρι.

«Κανείς δεν θέλει να σας βλάψει», ακούγεται να  λέει ο ένας από τους αστυνομικούς. Η Σουλτς συνεχίζει να περπατά προς τον αστυνομικό, ο οποίος την πυροβολεί μία φορά και η φοιτήτρια πέφτει στο έδαφος, φωνάζοντας από τον πόνο.

Η αστυνομία της Πολυτεχνικής Σχολής ανακοίνωσε επίσημα ότι η «φοιτήτρια συνέχιζε να προχωράει προς τους αξιωματικούς κρατώντας το μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο ένας αξιωματικός πυροβόλησε. Η Σουλτς δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές των αξιωματικών». Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ η 21χρονη τελικά δεν κατάφερε να επιζήσει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

VID_20170916_2323226601 from Maxim Mints on Vimeo.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top