Βίντεο ντοκουμέντο! Είναι αυτός ο βομβιστής του μετρό του Λονδίνου

Ο ύποπτος άνδρας που κρατά μια τσάντα σούπερ μάρκετ ίδια με αυτή, στην οποία τοποθετήθηκε η βόμβα

Ένα βίντεο που δείχνει έναν νεαρό να προχωρά στο δρόμο, κρατώντας μια τσάντα από σούπερ μάρκετ, ίδια με εκείνη στην οποία είχε τοποθετηθεί ο πλαστικός κουβάς με την αυτοσχέδια βόμβα που έσκασε στον συρμό του μετρό του Λονδίνου, στο Parsons Green έφερε στη δημοσιότητα το βρετανικό κανάλι ITV.

Στο βίντεο αυτό, που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, φαίνεται ξεκάθαρα ένας νεαρός άνδρας με καλυμμένο το κεφάλι να περπατά και να κρατά στο χέρι του μια σακούλα σούπερ μάρκετ, παρόμοια με αυτή που είδαμε στις φωτογραφίες μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα.

Εκτιμάται ότι πρόκειται για τον τρομοκράτη, την ώρα που κατευθύνεται στον σταθμό του τρένου, ωστόσο, η εκτίμηση αυτή δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Πάντως μετά τις δύο συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, οι βρετανικές αρχές υποβάθμισαν το επίπεδο συναγερμού, τονίζοντας ότι σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στις έρευνες.

«Μετά την επίθεση στο Parsons Green την Παρασκευή, η αστυνομία έχει κάνει καλή πρόοδο στη συνεχιζόμενη έρευνα. Το Κέντρο Ανάλυσης Τρομοκρατίας αποφάσισε να υποβαθμίσει το επίπεδο της απειλής σε “σοβαρό”», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Άμπερ Ραντ.

Πηγή βίντεο: ΑP

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top