O Αφγανός που βίασε και σκότωσε κόρη Γερμανού αξιωματούχου είχε βιάσει και ένα 12χρονο κοριτσάκι

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την δράση του

O Αφγανός δολοφόνος είχε βιάσει και μια 12χρονη

Ένας άνθρωπος ικανός… για τα πάντα αποδεικνύεται πως ήταν ο Αφγανός Hussein Khavari, ο οποίος πριν από ένα χρόνο βίασε και στη συνέχεια σκότωσε την 19χρονη Maria Ladenburger, κόρη ανώτατου Γερμανοιύ αξιωματούχου.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Αφγανός δολοφόνος κατά την διάρκεια της δίκης του στο δικαστήριο του Freiburg, ζήτησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια, ομολογώντας πως δολοφόνησε την άτυχη 19χρονη επειδή «ήταν όμορφη και ήθελα να κάνουμε sex».

Ο Hussein Khavari, είναι ο ίδιος άνθρωπος που το 2013 ίχε αποπειραθεί να δολοφονήσει μια φοιτήτρια στην Κέρκυρα, σπρώχνοντας την στο κενό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Την σκότωσα γιατί ήταν όμορφη και ήθελα να κάνουμε sex» - Τι λέει ο Αφγανός δολοφόνος της κόρης Γερμανού αξιωματούχου

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

Οι παραπάνω φρικτές πράξεις όμως, δεν είναι οι μόνες που είχε κάνει ο Αφγανός δολοφόνοας.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο του Freiburg, όταν εκείνος ήταν 14 ετών, είχε βιάσει ένα κοριτσάκι που ήταν μόλις 12 ετών! Μάλιστα τότε ο ίδιος δεν οδηγήθηκε στις αρχές καθώς οι γονείς του είχαν κάνει ένα είδος κανονισμού με τους γονείς του κοριτσιού, ώστε να μην πάρει περαιτέρω διάσταση.

ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡ

Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού, ο Hussein Khavari είχε προσπαθήσει να «πουλήσει» τον εαυτό του για σεξ με άνδρες σε μπαρ.

Συγκεκριμένα, ο Αφγανός δολοφόνος είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει άνδρα έξω από την τουαλέτα του μπαρ για να του ζητήσει να κάνουν σεξ επί πληρωμή. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να χαμηλώσει την τιμή όταν η απάντηση του άνδρα ήταν αρνητική. Εν τέλει, όμως, ο ίδιος δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του.

Ένας μπάρμαν, από την πλευρά του, περιέγραψε τον Χαβάρι ως «όχι έναν τυπικό πελάτη» του μπαρ.

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο Αφγανός μετανάστης, παρόλο που μετά την απόπειρα δολοφονίας της φοιτήτριας στην Κέρκυρα είχε καταδικαστεί σε 10ετη φυλάκιση, αφέθηκε ελεύθερος λόγω των παραλείψεων της ελληνικής κυβέρνησης και του νόμου Παρασκευόπουλου.

Το 2015 ο Hussein Khavari πήγε στη Γερμανία όπου και ζήτησε άσυλο, με αποτέλεσμα οι Γερμανικές Αρχές να μην έχουν ιδέα για το εγκληματικό του παρελθόν, με αποτέλεσμα η 19χρονη Maria να βρεθεί στο δρόμο του και να βρει τραγικό θάνατο.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν οι γερμανικές αρχές να κατηγορούν τις ελληνικές για «αμέλεια», τονίζοντας πως αν γνώριζαν για το παρελθόν του,  τα πράγματα θα είχαν πάρει διαφορετική τροπή όταν εκείνος είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο και δεν θα του επέτρεπαν την είσοδο του στην χώρα, η οποία με τη σειρά τους θα μπορούσε να είχε εμποδίσει τον αποτρόπαιο βιασμό και τη δολοφονία της 19 χρονης Maria Ladenburger.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top