Προσπαθούσε για δύο ολόκληρες μέρες να φτάσει από το Λονδίνο στην Ελλάδα! Άλλαξε 4 αεροπλάνα- το ένα έπιασε φωτιά

Το ταξίδι μετατράπηκε σε οδύσσεια

Προσπαθούσε για δύο μέρες να φτάσει από Λονδίνο Ελλάδα

Οι διακοπές ενός τουρίστα στην Ελλάδα μετατράπηκαν σε… εφιάλτη, καθώς έκανε την πτήση Λονδίνο- Ελλάδα αντί για 4 ώρες σε ... 33 ώρες.

Ο Τζεφ Λι πέρασε από 40 κύματα για να καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, καθώς δύο πτήσεις του ακυρώθηκαν και στην τρίτη το αεροπλάνο έπιασε… φωτιά στον αέρα και γύρισε πίσω!

 Πιο συγκεκριμένα, ο Τζεφ επρόκειτο να πετάξει από το Διεθνές Αεροδρόμιο του  Χίθροου με βρετανικές αερογραμμές την προηγούμενη Τρίτη το μεσημέρι, αλλά η πτήση του ακυρώθηκε λόγω ελαττωματικού φωτισμού στο πιλοτήριο.

Στην επόμενη πτήση ο Τζεφ στάθηκε πάλι άτυχος, καθώς και αυτή η πτήση ακυρώθηκε λόγω καθυστέρησης  του αεροπλάνου να φτάσει πίσω στο Χίθροου, πράγμα που θα σήμαινε πως το προσωπικό θα έπρεπε να δουλέψει περισσότερες ώρες.

Ο 67χρονος άνδρας που είχε περάσει ήδη μία μέρα στο αεροδρόμιο, χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του, μετά από απίστευτη ταλαιπωρία κατέληξε να περάσει την νύχτα σε ξενοδοχείο που του βρήκε η εταιρία με την προοπτική να ταξιδέψει στην χώρα μας την επόμενη μέρα.

Ωστόσο και η τρίτη προσπάθεια ήταν και  η χειρότερη, καθώς εν ώρα πτήσης το αεροπλάνο…έπιασε φωτιά! Όπως ανέφερε ο ίδιος στη Daily Mail: «Απογειωθήκαμε και μετά ακούστηκε ένα μπαμ. Ήταν η μηχανή που βρισκόταν στην πλευρά μου. Μετά ακούστηκε ένας έντονος θόρυβος και μετά έγιναν έξι «μπαμ» στην σειρά».

«Μπορεί να δηλώνω άθεος, αλλά εκείνη τη στιγμή πραγματικά προσευχόμουν. Οι καρδιές μας χτυπούσαν δυνατά και οι επιβάτες δίπλα μας έλεγαν πως έβλεπαν καπνούς να βγαίνουν από την μηχανή», συνέχισε.

Ωστόσο, ο πιλότος καθησύχασε τους επιβάτες, λέγοντας τους πως όλα είναι υπό έλεγχο, αλλά ότι θα γυρνούσαν πίσω στο Χίθροου. Έχοντας βιώσει το απόλυτο σοκ, ο 67χρονος άνδρας ξεκίνησε πάλι από το 0, καθώς γύρισε πίσω μετά από 2 ακυρωμένες πτήσεις.

Τελικά ο ίδιος και η σύντροφός του κατάφεραν να φύγουν την Τετάρτη το ξημέρωμα και να φτάσουν στην Ελλάδα, μετά από  δύο ολόκληρες μέρες, δηλαδή την Πέμπτη το πρωί!

 

 

Πηγή: Daily Mail

Φωτό: Twiter

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top