Ινδία: Σε μυστήριο εξελίσσεται η υπόθεση της 10χρονης που βιάστηκε από το θείο της

Το τεστ DNA έδειξε ότι ο πατέρας του μωρού που γέννησε είναι άλλος

 Μυστήριο η υπόθεση της 10χρονης από την Ινδία

Tέλος δεν έχει η υπόθεση που πριν από περίπου δύο μήνες προκάλεσε παγκόσμιο σάλο με το δεκάχρονο κοριτσάκι από την Ινδία που είχε μείνει έγκυος από βιασμό. Κατηγορούμενος θεωρούνταν  ο θείος της μικρής, ο οποίος τη βίαζε συστηματικά τους προηγούμενους επτά μήνες. Μετά την απορριπτική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την έκτρωση, η 10χρονη γέννησε τον προηγούμενο μήνα ένα κοριτσάκι.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη: Γέννησε η 10χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού απο τον θείο της-Δεν έχει καταλάβει τι της έχει συμβεί - http://www.star.gr/kosmos/381691/frikh-10xronh-thyma-biasmoy-apo-ton-theio-ths-kai-gennhse-me-kaisarikh-tomh-ths-arnhthhkan-thn-adeia-gia-ektrwsh

 

Ωστόσο, σύμφωνα με το BBC, το αποτέλεσμα του γενετικού τεστ στο μωρό περιπλέκει την υπόθεση, καθώς εγείρει ερωτηματικά για το αν η 10χρονη κακοποιούνταν και από άλλους. Το τεστ DNA έδειξε ότι ο πατέρας του μωρού δεν είναι ο 40χρονος θείος του κοριτσιού.

Ο 40χρονος συνελήφθη και φυλακίστηκε, ενώ θα δικαστεί σε ειδικό δικαστήριο για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Μέχρι στιγμής δεν έχει έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο πατέρας του παιδιού είχε δηλώσει νωρίτερα στο βρετανικό δίκτυο ότι ο κατηγορούμενος θείος είχε παραδεχθεί τις κατηγορίες. Η μητέρα του κοριτσιού έχει επανειλημμένα αναφέρει στους ερευνητές ότι δεν υποψιάζεται κάποιον άλλον, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται να παίρνει διαστάσεις μυστηρίου.

Αξιωματούχος που συμμετέχει στις έρευνες δήλωσε ότι: «Προς το παρόν κανείς δεν είχε σκεφτεί οποιαδήποτε άλλη πιθανότητα. Το κορίτσι κατέθεσε στο δικαστήριο μέσω βίντεο και ξεκάθαρα κατονόμασε τον θείο της και αποκάλυψε την κακοποίησή της».

Την Τρίτη, αστυνομία και βουλευτές επισκέφθηκαν την οικογένεια ξανά για να μιλήσουν με το κορίτσι. Ανώτατος αστυνομικός αξιωματούχος τόνισε ότι θα ζητηθεί επανάληψη της ιατροδικαστικής εξέτασης για να επιβεβαιωθεί ότι δεν έχει γίνει λάθος στην έκθεση του DNA.

Το βρέφος βρίσκεται υπό την προστασία της πρόνοιας και θα δοθεί για υιοθεσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top