Πιονγκγιάνγκ: Μια πόλη-φάντασμα χωρίς...ανθρώπους πίσω από τον ηγέτη Κίμ Γιονγκ Ουν !

Απίστευτο βίντεο από τη Βόρεια Κορέα βλέπει το φως της δημοσιότητας!

Για πρώτη φορά κυκλοφόρησαν στον υπόλοιπο κόσμο εικόνες της πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας Πιονγκγιάνγκ, όπως είναι από ψηλά. 

Όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star, φαίνονται ουρανοξύστες, αυτοκινητόδρομοι και γέφυρες, πουθενά όμως άνθρωποι! Η εικόνα της Πιονγιάνγκ από ψηλά θυμίζει πόλη-φάντασμα. Στο ίδιο ντοκουμέντο φαίνονται άψυχα κτίρια και υπερσύγχρονοι άδειοι δρόμοι.

Ο Αράμ Πάν από τη Σιγκαπούρη έκανε τον γύρο της πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας με ένα μικρό αεροσκάφος και τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες μετά από άδεια του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Δείτε επίσης: Γνωστός μπασκετμπολίστας θέλει να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή στην κρίση Αμερικής-Βόρειας Κορέας

Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ελληνίδα που έζησε στη Βόρεια Κορέα του σκληρού Κιμ και έκανε τη ζωή της βιβλίο!

Δείτε επίσης: Καταρρέει το βουνό που κάνει πυρηνικές δοκιμές η Βόρεια Κορέα - Φόβοι για διαρροή ακτινοβολίας

Μέχρι τώρα τη Βόρεια Κορέα, τη γνωρίζουμε κυρίως γνωρίζουμε από φιέστες του καθεστώτος που γίνονται με μαζική συμμετοχή. Μια τέτοια έγινε προκειμένου να τιμηθούν σαν ήρωες, επιστήμονες και στρατιωτικοί, οι οποίοι μετέχουν στο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας. Η υποδοχή οργανώθηκε λίγες ημέρες μετά την πραγματοποίηση της ισχυρότερης μέχρι σήμερα πυρηνικής της δοκιμής. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, μαθητές, στρατιώτες και εργάτες, παρατάχθηκαν ανεμίζοντας κόκκινα σημαιάκια και χειροκροτώντας τα λεωφορεία που μετέφεραν όσους μετέχουν στο πυρηνικό πρόγραμμα. Εκείνοι χαιρετούσαν τον κόσμο. Το "παρών" έδωσαν όλα τα μέλη του καθεστώτος, εκτός από τον Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Στο πλαίσιο των κυρώσεων, μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέθεσαν σχέδιο απόφασης στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για απαγόρευση των εξαγωγών πετρελαίου προς τη Βόρεια Κορέα. Δεν έχουν όμως συμφωνήσει ακόμη η Ρωσία και η Κίνα, δηλαδή οι βασικοί τροφοδότες της Βόρειας Κορέας. 

Δείτε επίσης: Κιμ Γιονγκ Ουν: Ένας σκληρός ηγέτης με ακριβά γούστα και αδυναμία στον Τζόρνταν, το ουίσκι και τα ζώα!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top