Εμανουέλ και Μπριζίτ απογείωσαν τα γαλλικά περιοδικά - Πωλήσεις που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο

Elle και Le Point πίνουν νερό στο όνομα του προεδρικού ζεύγους

Εμανουέλ και Μπριζίτ απογείωσαν τα γαλλικά περιοδικά

Χρυσές δουλειές έκαναν τα περιοδικά Elle και Le Point, χάρη στο προεδρικό ζεύγος Μακρόν. Συγκεκριμένα, φέτος πέτυχαν τις καλύτερες πωλήσεις των τελευταίων 10 ετών, καθώς φιλοξενούσαν στις σελίδες τους αποκλειστικές συνεντεύξεις του Εμανουέλ και της Μπριζίτ.

Πρώτο το Elle ξεπούλησε με την αποκλειστική συνέντευξη της Μπριζίτ, η οποία μιλούσε σε ΜΜΕ ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας για πρώτη φορά. Οι πωλήσεις του τεύχους με εξώφυλλο τη Μπριζίτ τριπλασιάστηκαν, αγγίζοντας τα 530.000 αντίτυπα, όταν εκείνα που πουλάει κανονικά το περιοδικό είναι 330.000. Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη συνέντευξη έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο Γάλλος Πρόεδρος δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, απεχθάνεται τους δημοσιογράφους και είδε τα ποσοστά του να κάνουν κατακόρυφη «βουτιά» μέσα στο καλοκαίρι. Η αποκλειστική του συνέντευξη, όμως, (20 ολόκληρες σελίδες) έγινε sold out! Το περιοδικό Le Point που τη φιλοξενούσε είχε προβλέψει την αύξηση και τύπωσε 30% περισσότερα αντίτυπα. Πούλησε την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του τεύχους 100.000 αντίτυπα, ενώ πουλάει 55.000 μέσα σε μια εβδομάδα. Η ζήτηση ήταν τέτοια που το περιοδικό αναγκάστηκε να ξανατυπώσει 60.000 αντίτυπα μέσα στο Σαββατοκύριακο και να επανατυπώσει το τεύχος το πρωί της Τρίτης.

Ο διευθυντής του Le Point δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε πουλήσει 150.000 στα περίπτερα, δηλαδή τρεις φορές περισσότερο. Αν υπολογίσουμε και το ίντερνετ συνολικά, πουλήσαμε 450.000. Είναι η καλύτερη στιγμή μας από το 2007».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top