Ο πιο άτακτος γαλαζοαίματος του κόσμου - Παράτησε τη βασιλική οικογένεια και πήγε διακοπές με την ερωμένη του

Ο λόγος για τον Χουάν Κάρλος της Ισπανίας

Χουάν Κάρλος Ισπανίας: Ο πιο άτακτος γαλαζοαίματος

O πιο…άτακτος γαλαζοαίματος του κόσμου ακούει στο όνομα Χουάν Κάρλος, είναι 79 ετών και θεωρείται ο Δον Ζουάν της Ισπανίας.

Αν και παραιτήθηκε από τον θρόνο, υπέρ του γιου του, Φιλίππου, το ισπανικό παλάτι έχει «πονοκεφαλιάσει» με τα τερτίπια του πρώην βασιλιά!

Ο άτακτος γαλαζοαίματος βρέθηκε στις αρχές Αυγούστου στην Ιρλανδία, παρέα με τη Μάρτα Γκάγια, που λέγεται ότι είναι μια από τις ερωμένες του. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που χρεώνουν ερωμένες στον Χουάν Κάρλος. Ένα σωρό βιβλία κατά καιρούς έχουν αναφερθεί στην άστατη ζωή του, υποστηρίζοντας ότι, εκτός από τη ζωή που περνούσε στο πλάι της συζύγου του, Σοφίας, και των παιδιών του, ζούσε κι άλλες, παράλληλες – και παράνομες – ζωές παρέα με τις ερωμένες του.

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας παραθέρισε φέτος, όπως κάθε χρόνο, στη Μαγιόρκα. Ο πρώην βασιλιάς, όμως, την παράτησε κι επισκέφτηκε τη Γαλικία, το Σεν Τροπέ και την Ιρλανδία. Ειδικά στο τελευταίο του προορισμό, προδόθηκε, καθώς ανακαλύφθηκε ότι δεν ήταν μόνος. Μαζί του βρισκόταν η Μάρτα Γκάγια, μια πρώην ερωμένη του από τη δεκαετία του 1990.

Η Γκάγια έχει κατά καιρούς απασχολήσει ιδιαίτερα τα ισπανικά ΜΜΕ, εξαιτίας της αγάπης της στον Χουάν Κάρλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top