Che romantico! Βουλευτής έκανε γονυπετής πρόταση γάμου, ενώπιον του Πάπα Φραγκίσκου

Η γλυκιά ιστορία του Ντάριο Ραμίρες και της Μαριάντζελ Εσπινάλ κάνει τον γύρο του κόσμου - Πρώτη ανάρτηση: 31-08-2017 18:56

Ρομαντική και ανατρεπτική ήταν η ακρόαση στο Βατικανό από τον Πάπα την περασμένη Κυριακή. Αν και ήταν προγραμματισμένο δεκάδες καθολικοί κοινοβουλευτικοί από όλο τον κόσμο να συναντήσουν τον Ποντίφικα, ένας βουλευτής από τη Βενεζουέλα... έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Ντάριο Ραμίρες και η μνηστή του Μαριάντζελ Εσπινάλ θα συναντούσαν τον Ποντίφικα, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ένας απλός χαιρετισμός θα εξελισσόταν σε μεγάλο γεγονός!

Όταν ο νεαρός βουλευτής, έχοντας στο πλευρό του τη μνηστή του, τον χαιρέτησε, συζήτησε μαζί του και μετά, προς έκπληξη όλων…  γονάτισε για να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του! 

«Όταν μας παρουσίασαν στον άγιο Πατέρα, του εξήγησα την κατάσταση στη Βενεζουέλα και την κατάσταση των πολιτικών κρατουμένων. Ο Ποντίφικας μου είπε ότι προσεύχεται πολύ για το θέμα αυτό και ότι κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει», δήλωσε ο Ραμίρες στη National Catholic Register.

Σύμφωνα με τον Ραμίρες, η φίλη του δεν γνώριζε "τίποτε" για αυτό που θα συνέβαινε στη συνέχεια. «Νόμιζε ότι θα μιλούσαμε μόνο για τη Βενεζουέλα αλλά μετά είπα στον Πάπα ότι είχα να του ζητήσω κάτι. Του είπα ότι η γυναίκα που ήταν δίπλα μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου, ότι την είχα γνωρίσει στην εκκλησία και ήθελα να την παντρευτώ. Έτσι γονάτισα και έκανα την πρόταση γάμου», είπε ο Ραμίρες.

Ο Ποντίφικας αναφώνησε έκπληκτος «Ωωωω» και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην κοπέλα, ζητώντας την απάντησή της. «Ναι, βέβαια», είπε εκείνη.

Βίντεο που αναρτήθηκε στην ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano δείχνει ότι μετά την πρόταση γάμου ακολούθησαν χειροκροτήματα από τους παρόντες στην αίθουσα μπροστά σε έναν αρχικά έκπληκτο Πάπα, ο οποίος στη συνέχεια χαμογέλασε στους δύο νέους και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ Il Fatto Quotidiano 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top