Τι τρέλα! Ξέρουν την κατάρα κι όμως κάνουν βουτιές στον «Όρμο του Πεθαμένου» - ΒΙΝΤΕΟ

Παιχνίδι θανάτου εφήβων ανησυχεί τις αρχές στην Αγγλία

Παιδιά ακόμα και 11 ετών ρισκάρουν τη ζωή τους σχεδόν καθημερινά πηδώντας από μεγάλο ύψος στη θάλασσα, ανάμεσα σε κοφτερά βράχια, σε μια περιοχή του Ντέβον όνομα και πράμα! Οι έφηβοι βουτάνε, παραμερίζοντας τον κίνδυνο στον «Όρμο του Πεθαμένου». 

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν παρέα παιδιών να διασκεδάζει με αυτόν τον τρόπο, παροτρύνοντας τους να μην το κάνουν.

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει εφήβους να πηδούν από έναν πέτρινο τοίχο στην θάλασσα σε μια απόσταση 65 ποδιών, περίπου δηλαδή 20 μέτρα, χωρίς να τους αποθαρρύνει το γεγονός ότι ακριβώς από κάτω βρίσκονται μεγάλα κοφτερά βράχια.

Τα παιδιά είναι τόσο πωρωμένα με το συγκεκριμένο «σπορ» που δεν πτοούνται με τίποτα.

Τον Ιούλιο του 2010 ο έφηβος Ben Thompson έμεινε παράλυτος, όταν έσπασε το λαιμό του κατά την πτώση, ωστόσο τα παιδιά συνέχισαν να συρρέουν στο σημείο.Ακόμη και όταν ένας 39χρονος πατέρας, ο Vincent Wagstaff έχασε τη ζωή του στο ίδιο σημείο τον περασμένο Οκτώβριο, υποκύπτοντας στα πολλά τραύματα του, ο «Όρμος του Πεθαμένου» δεν έχασε την  δημοφιλία του.

Vincent Wagstaff 

Μετά από αυτά μια νέα εκστρατεία ξεκίνησε πρόσφατα από το δημοτικό συμβούλιο του Plymouth, του Devon και την αστυνομίας της Κορνουάλης, ώστε να καταλάβουν οι νέοι την επικινδυνότητα της περιοχής και να σταματήσουν τις "βουτιές" θανάτου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top