Θρίλερ με τη "Μαντλίν" της Γαλλίας: 9χρονη εξαφανίστηκε σε γαμήλια δεξίωση - Τα σενάρια για απαγωγή

Η μητέρα της δέχεται ψυχολογική υποστήριξη

9χρονη εξαφανίστηκε σε γαμήλια δεξίωση

H 9χρονη Maelys de Araujo εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης στην περιοχή Le Pont-de-Beauvoisin στις Γαλλικές Άλπεις. Τα ίχνη της χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 (τοπική ώρα).

Για τον εντοπισμό της μικρής έχουν επιστρατευτεί δύτες, αστυνομικά σκυλιά, δεκάδες αστυνομικοί κι ελικόπτερο.

Ο εισαγγελέας της περιοχής, Dietlind Baudoin, τόνισε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι «διερευνούμε κάθε ενδεχόμενο».

Το μεσημέρι της Κυριακής, η 9χρονη με τους γονείς της διασκέδαζαν στη γαμήλια δεξίωση. Ξαφνικά, όμως, το κοριτσάκι εξαφανίστηκε! Κανείς δεν μπορούσε να τη βρει. Η οικογένειά της, έντρομη, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο αμέσως, μαζί με 3 ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Αστυνομικοί και καλεσμένοι «χτένισαν» την περιοχή, ερευνώντας κάθε γωνιά, αλλά μάταια. Σύμφωνα με τον Ιβ Μαρζέν, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, τα σκυλιά εντόπισαν ένα λούτρινο κουκλάκι, παιχνίδι που ανήκει στη μικρή, δεν μπόρεσαν, όμως, να εντοπίσουν την οσμή της. «Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι η μικρή να έφυγε με αυτοκίνητο, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο» δήλωσε ο Μαρζέν.

Αστυνομικές πηγές δηλώνουν σε γαλλικά και βρετανικά ΜΜΕ ότι η υπόθεση δυσκολεύει και χειροτερεύει κάθε στιγμή που περνάει, καθώς γίνεται όλο και πιθανότερο το σενάριο της απαγωγής.

Η περιοχή από την οποία εξαφανίστηκε η 9χρονη έχουν γεμίσει με αφίσες, στις οποίες φαίνεται το προσωπάκι του κοριτσιού, ώστε να μπορεί να αναγνωριστεί.

Όλοι οι καλεσμένοι του γάμου, περίπου 180, δίνουν κατάθεση, όπως κι άλλοι άνθρωποι, που διασκέδαζαν σε πάρτι στην περιοχή από το Σάββατο το βράδυ.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο RTL, τόσο η μητέρα της μικρής όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς της δέχονται ψυχολογική υποστήριξη.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top